|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 12:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 07, 2014 1:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Belgarion написа: Да наваксвам ли купа излезнали епизоди до сега или да изчакам още малко за по-компактно преживяване ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Много ще ти е компактно = битка 10 секунди в 5 епизода, направо ще си резнеш и една злобарка!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 12, 2014 1:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6137_1496136816.png) |
deathrazor |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Гон,Гон,Гон...направо го съсипаха нащо момче. Просто невероятно! С всеки изминал епизод Мадхаус се надминават. Целия този rage беше страхотно анимиран.Ох,като се замисля колко още такива, та и по-добри сцени имат да правят, направо нямам търпение. А отностно коментарите на KoP3Le7o. Бях почнал да пиша разни обяснения и прочие, но в крайна сметка не си заслужава. Цялата тази работа за 10-е секунди я преовеличаваш твърде много и честно казано не мисля че си разбрал смисала зад секундите.Нещо което може би щеше да помогне е ако бяха показвали таймера както в мангата. Това според мен беше грешно решение от тяхна страна.Защото точно този таймер показваше колко бързо се развива действието, а всъщност никакво време не е изминало. ![Изображение](http://store.picbg.net/thumb/19/AB/552c427f20ab19ab.jpg) ![Изображение](http://store.picbg.net/thumb/03/C8/d61b27cdbc6503c8.jpg) ![Изображение](http://store.picbg.net/thumb/A5/B4/2eb188a0002ba5b4.jpg) ![Изображение](http://store.picbg.net/thumb/97/64/949e528346239764.jpg) ![Изображение](http://store.picbg.net/thumb/CE/E6/55960e9bd1e5cee6.jpg) Отностно коментатора. Дали е overused всеки си има мнение, но според мен неговите обяснения не са излишни. Това че Тогаши се опитва да обяснява историята в движение, разкрива техники и показва чувствата които изпитват героите...това според мен не е излишна информация.Мога само хвалби да бълвам за Мадхаус че адаптират мангата без да пропускат или добавят излишни глупости.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 12, 2014 12:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
deathrazor, то целта на автора е ясна с обясненията, но, извинявай, аз мислех, че гледам аниме - има огромна разлика. Аз страхът в очите им го виждам ясно, нали са ми го нарисували, за бога! За какво ми е и да ми го описват в най-дребни подробности? Както съм казал в предни коментари, тия обяснения си имат и плюсове, но просто се прекалява с тях. Щом те кефи, окей, ама мене неговият подход хич не ми се нрави.
п.с. Може би само авторът запълва време с обясненията, ако битките траят някакви секунди, и се опитва да допринесе някаква епичност, която на мене лично ми бърка в здравето. Има анимета с обяснения и там вече е наистина допринесена епичността, но тук не мога да я видя. А откъм анимация е много добре направено, няма спор!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 12, 2014 6:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2642.jpg) |
Xguard |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 03, 2006 8:53 pm Мнения: 489 Местоположение: Burgas
|
naruutto написа: Моля, използвай спойлер таг, ако ще пишеш за събития от мангата, които не са анимирани ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) с манга не са занимавам , става въпрос за момента в който прибраха Кайто в мазето и са чудеха какво да го правят
_________________ https://www.youtube.com/user/VVc0mpu73r
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 05, 2014 3:30 pm |
titraton |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
wtf не знаех, че killua е super saiyan IceBreaker93 написа: За момент си помислих, че Гон може да се превърне в SSJ от толкова ярост и да изхвърли Getsuga Tenshou от юмрука си ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) рано му е на Гон за SSJ ама то стига killua да е SSJ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hunter x Hunter TV/Movie (есен 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 05, 2014 6:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Въпрос: Колко още арки след Chimera Ant има в мангата ? Питам, защото тъкмо изгледах 1999г. версията (с всичките й OVA-и) и бих искал да продължа историята, но не ми се чете мангата. И тъй като не обичам да гледам on-going анимета и да чакам за всеки следващ епизод, макар да няма начин да предскажем колко епизода още остават, поне мога да си представя бегло колко време още би продължило анимето да излиза. Общо взето, питам дали има шанс да свърши тази година.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|