анимето е много добро .. мислех да го гледам точно преди да започне 2-ри сезон но след като видях първи епизод не можах да се стърпя и сега и аз трябва да чакаммм
Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 1:15 pm
Crazy_Jrock_Girl
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 11:53 am Мнения: 167 Местоположение: Oten City
аз ще си го гледам raw xD а и анимето като че ли насъбра много фенове, така че се съмнявам да отнеме много време някоя група да хване и да преведе *оптимист*
_________________ ~ The Resistance ~
Заглавие:
Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 7:09 pm
Crazy_Jrock_Girl
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 11:53 am Мнения: 167 Местоположение: Oten City
Аз ще си чакам за съб. Предпочитам да чакам пред това да се разочаровам още на първия ден от излизането на анимето Ама аз си се разочаровах още като чух опенинга, който не може да се сравнява със този от първия сезон, но как и да е. Ще се види, дано пак да не разбъркат хронологията.
Аз се разочаровах още на първия сезон, заради арта - него го оплескаха яко... но пък анимето е яко, затова стиснах зъби и го догледах xD и сега пак ще гледам ^^
Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 6:45 pm
Kiava
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
Абре сравнение с мангата артът си беше бла :") *просто тук веднага си направих съпоставка... четох ВК мангата само заради арт гледах анимето заради... а сега де XD* сега да видим как ще е във втория сезон ^^
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 100 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения