Дата и час: Съб Фев 22, 2025 2:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 34 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:43 pm 
Аватар

Wakabayashi_Genzo написа:
Аз никой в нищо не искам да убеждавам.. и не казвам че не харесвам Зеро .. симпатяга е ама .. не може да бъде сравняван с Канаме (лично мнение не те карам да се съгласяваш ) това което искам да ми кажеш е .. тебе лично с какво те впечатли Зеро, какви черти откриваш в него.. Засега който и да питам получавам отговор " Кяяяя :blush: " .. :roll:

Еми има нещо като излъване,един такъв тъжен и винаги намръщен излъчващ накаква тайнственост,който привлича адски!Има нещо в него,което в Канаме просто липсва :wink: Не мога да го обясня...
И се пак нали знаеш Куаааааа

Amen.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:54 pm 
Аватар

Аз ще ти кажа какво ми харесва в Канаме .. "Кяяя" няма да казвам че ще ми излезе име :lol: .. Благородствотo е основната черта за която шапка му свалям .. няма равен .. да имаш неограничената сила да направиш каквото си поискаш и да останеш ненаказан.. и същевременно да не се възползваш от това .. трябва да си адски благороден и с адски силна воля - за справка виж темата "Какво бихте направили ако имахте Death Note" :) .. а благородството е черта, която не се предава по наследство :) .. В тази връзка Канаме не е ли мистериозен да те питам аз :P .. Никога не можеш да познаеш какво си мисли .. Много силна личност зад фасадата .. силна като възможности .. силна като характер .. много рядко срещана комбинация но .. наистина уникално перфектна :wink: :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 12:18 am 
Аватар

ZarSi написа:
Еми има нещо като излъване,един такъв тъжен и винаги намръщен излъчващ накаква тайнственост,който привлича адски!Има нещо в него,което в Канаме просто липсва :wink: Не мога да го обясня...

е това беше мн хитър отговор :lol:
а иначе на Wakabayashi_Genzo отговорът е добре написан и се съгласявам, че в Канаме го има това благородство и осъзнати възможности, но той все пак не ми е любимец. нали знаеш, Зеро е героят, който трябва да се бори, да иска да защитава, когато отвътре му идва друго, да търси как да се справи и да страда заради това. освен това е самотният, страшният, застъпващ се срещу себе си, но не винаги. общо взето - по-противоречива и нестабилна личност, която постоянно е разтрисана от емоции (или физически метаморфози). и оттам идват погледът, поведението и малкото му думи. общо взето това виждам аз в Зеро (може и да съм изпуснала нещо, ама стига толкова).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 12:21 am 
Аватар

Exotic Pirate написа:
ZarSi написа:

е това беше мн хитър отговор :lol:
а иначе на Wakabayashi_Genzo отговорът е добре написан и се съгласявам, че в Канаме го има това благородство и осъзнати възможности, но той все пак не ми е любимец. нали знаеш, Зеро е героят, който трябва да се бори, да иска да защитава, когато отвътре му идва друго, да търси как да се справи и да страда заради това. освен това е самотният, страшният, застъпващ се срещу себе си, но не винаги. общо взето - по-противоречива и нестабилна личност, която постоянно е разтрисана от емоции (или физически метаморфози). и оттам идват погледът, поведението и малкото му думи. общо взето това виждам аз в Зеро (може и да съм изпуснала нещо, ама стига толкова).

Е,това исках,но не оспях а обясня :D

Amen.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 12:33 am 
Аватар

Несъмнено Зеро е по-страдащия герой .. но всеки със своето бреме :) .. едва ли и на Канаме му е много лесно ;) .. Съгласете се че и при него невинаги нещата вървят по план .. а именно принципа на "тежката съвест " не му позволява да направи това което може.. Дразнещото за мен при Зеро е че хем си има своите проблеми .. хем мрънка и се тръшка, и се дуе наляво и надясно .. Това ме дразни .. провокира излишно другите около него .. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 12:26 pm 
Аватар

Wakabayashi_Genzo написа:
Несъмнено Зеро е по-страдащия герой .. но всеки със своето бреме :) .. едва ли и на Канаме му е много лесно ;) .. Съгласете се че и при него невинаги нещата вървят по план .. а именно принципа на "тежката съвест " не му позволява да направи това което може.. Дразнещото за мен при Зеро е че хем си има своите проблеми .. хем мрънка и се тръшка, и се дуе наляво и надясно .. Това ме дразни .. провокира излишно другите около него .. :)

Земи изчакай втория сезон по мангата,щото съм я чела и знам кво стаа и ше си помислим после :)

Amen.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 2:18 pm 
Аватар

Rukia написа:
А иначе много ми допада и Chairman-а, де имах и аз такъв директор...

даа вярно е той е мн забавен. хем се лигави и се тръшка след дъщеря си, хем и като трябва, е сериозен. :nod:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 8:18 pm 
Аватар

От няколко дни само това аниме гледам.Много е добро не очаквах да ми хареса толкова...а и заради Зеро и Канаме мисля да го гледам пак :lol:
И историята също много ми хареса.Дано обаче 2ри сезон има повече епизоди :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 9:40 pm 
Аватар

Ох ох една огромна слабост ми е туй аниме. :blush:

Изображение
~ Is this my reward for serving God's own war?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 7:40 pm 
Аватар

Цитат:
Ох ох една огромна слабост ми е туй аниме. Embarassed

Ох,на мен ли го казваш....Как не съм се побъркала вече.... :lol: (Упс,може би,защото аз от край време съм си побъркана)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 9:07 pm 
Аватар

ludo_ написа:
Цитат:
Ох ох една огромна слабост ми е туй аниме. Embarassed

Ох,на мен ли го казваш....Как не съм се побъркала вече.... :lol: (Упс,може би,защото аз от край време съм си побъркана)

Не си сама в клуба на побърканите :lol:
Ама туй дет ме притеснява е че имам странното чувство,че Зеро ще го убият. :(

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 9:26 pm 
Аватар

^ Четете мангата, това мога да ви посъветвам. xD Това е единствения начин да си утолите "жаждата" за VK докато не започне вторият сезон. Пък и... мангата е малко по- добра (както винаги). Лично мнение. В началото уж епизодите вървяха мотамо с оригинала, ама уви, намесиха се режисьорите и оплескаха най- яките сцени (и особено тези, посветени на лудите fangirlz)...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 24, 2008 9:31 pm 
Аватар

Kiava написа:
^ Четете мангата, това мога да ви посъветвам. xD Това е единствения начин да си утолите "жаждата" за VK докато не започне вторият сезон. Пък и... мангата е малко по- добра (както винаги). Лично мнение. В началото уж епизодите вървяха мотамо с оригинала, ама уви, намесиха се режисьорите и оплескаха най- яките сцени (и особено тези, посветени на лудите fangirlz)...

Сестра ми я чете и продължава и ми разказва вс,но жаждата пак е голяма. Точно туй е проблема,че Канаме-то си е Юки и са Зеро сам човечеца :(

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 11:02 am 
Аватар

es ~ vampire. написа:
Сестра ми я чете и продължава и ми разказва вс,но жаждата пак е голяма. Точно туй е проблема,че Канаме-то си е с Юки и са Зеро сам човечеца :(

Исках да кажа че е С Юки а не е Юки. :lol:
Не съм го дописала.

Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 4:14 pm 
Аватар

I'm just too addicted....просто не мога да спра да го гледам тва анимеее.Вече съм го гледала...хмм колко четири..пет...шест..пъти и сега го гледам пак.За пълно пристрастяване почвам да чета и мангата :roll: :lol: :lol: :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 34 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]