Дата и час: Съб Фев 22, 2025 7:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:28 pm 
Аватар

Канаме винаги показва характер.. затова е и толкова спокоен .. Може да претрепа всички и въпреки това си седи спокоен .. ако на това не му казваш характер няма на какво :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 12:03 am 
Аватар

Абе може и така да е, обаче обикновено само си седи някъде, едва ли не безразличен към ставащото наоколо, пък и винаги, когато заговори (изключвам флашбек моментите и като казваше на Зеро, че е щит на Юки) все общи приказки ми изглежда че казва :roll: :? А сега беше точен, ясен, красноречив и наистина направи нещо :nod: Не знам, може само на мен да ми се струва, обаче като за главен герой беше прекалено... не точно безличен, но дотолкова затворен и скрил се зад някаква маска че изобщо не може човек да си изгради представа за истинската му същност :roll:

Какво да кажа - не ми е любимец и туй то! Може би ако нататък малко се промени и стане по-... да кажем открит, или пък най-малкото да спре да се държи с Юки като със стъклена фигурка, която едва ли не ще се счупи като я духнеш (което бтв също доста ме дразнеше), тогава може и да ме спечели за фенка :) Пък ако се окаже и teh evil mastermind behind it all, със сигурност ще съм първа в списъка на фенклуба му :lol: Ако не - здраве да е, бих се зарадвала и на някой и друг поглед тип "А си я докоснал, а съм ти превърнал и най-лошите кошмари в реалност!" :lol:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 11:48 am 
Аватар

elyon написа:
Абе може и така да е, обаче обикновено само си седи някъде, едва ли не безразличен към ставащото наоколо, пък и винаги, когато заговори (изключвам флашбек моментите и като казваше на Зеро, че е щит на Юки) все общи приказки ми изглежда че казва :roll: :? А сега беше точен, ясен, красноречив и наистина направи нещо :nod: Не знам, може само на мен да ми се струва, обаче като за главен герой беше прекалено... не точно безличен, но дотолкова затворен и скрил се зад някаква маска че изобщо не може човек да си изгради представа за истинската му същност :roll:

Какво да кажа - не ми е любимец и туй то! Може би ако нататък малко се промени и стане по-... да кажем открит, или пък най-малкото да спре да се държи с Юки като със стъклена фигурка, която едва ли не ще се счупи като я духнеш (което бтв също доста ме дразнеше), тогава може и да ме спечели за фенка :) Пък ако се окаже и teh evil mastermind behind it all, със сигурност ще съм първа в списъка на фенклуба му :lol: Ако не - здраве да е, бих се зарадвала и на някой и друг поглед тип "А си я докоснал, а съм ти превърнал и най-лошите кошмари в реалност!" :lol:

Ми на мен лично точно това ми харесва .. прави се на безличен .. а всички знаем какво може и в същото време не го прави .. на това му се вика контрол 8) .. доколкото разбирам искаш да го видиш как се прави на гъзар и да се дуе наляво и надясно .. тогава наистина би станал противен .. сега си е баш пич .. Ако му се наложи ще се разбеснее и тогава ще стане страшно .. сега просто не си играе козовете един вид .. или изпълнява старата максима .. никога не казвай всичко, което знаеш и никога не прави всичко, което можеш :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 9:23 pm 
Аватар

Бе то няма лошо, ама наистина не го виждаме да прави нещо особено освен да приказва :roll: Ясно, сега със силата, взета от Шизука, ще стане още по-силен, обаче наистина ми се ще и да го видя как я използва :? Не че искам "да го видя как се прави на гъзар и да се дуе наляво и надясно" - тогава вече хич няма да ми е по вкуса :roll: Просто искам да е по-деен и някак си по-пълнокръвен образ, щото за момента... Не знам, май не мога да се изразя съвсем точно... :? Обаче "деен" сякаш най-точно изразява идеята ми :roll: :) :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 9:37 pm 
Аватар

Там е работата че той ако почне да прави нещо и да е по-деен .. анимето ще свърши в 2 епизода .. в единия ще кихне и ще избие всички във втория ще целуне едно хубаво Юки и ще я съживи .. енд дей ливд хепили евър афтър :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 9:57 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: Чи що, нямъ лошу :P :lol:

Не, сериозно, смятам, че нещата около Канаме малко или много ще се променят във втория сезон :roll: Все пак и в крайна сметка великата му борба вече трябва да почне :roll: Пък даже и да не

Wakabayashi_Genzo написа:
кихне и ще избие всички

най-малкото нещо ще прави, най-вероятно по-прикритичко, иначе веднага щеше да си каже, че той е убил Шизука и че е пил от кръвта й. Каквото и да е, даже и да не е в стил "а си мръднал, а съм та убил", все ще е по-активен според мен :roll: :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 10:31 pm 
Аватар

Няма значение дали е ще е по активен или ще си остане пасивен (без аналогии ако може) :lol: .. Важното е да си остане със същото излъчване .. Непобедим 8)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 20, 2008 10:22 am 
Аватар

Там е работата че той ако почне да прави нещо и да е по-деен .. анимето ще свърши в 2 епизода .. в единия ще кихне и ще избие всички във втория ще целуне едно хубаво Юки и ще я съживи .. енд дей ливд хепили евър афтър :lol:

Ох, това ме заколи :hotl:
Съгласна съм с тебе де, и на мен ми харесва по-пасивен някак, дърпащ конците отстрани xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 20, 2008 11:41 am 
Аватар

XD nice~

сигурно наистина ще се промени във втория сезон, но да почакаме и ще видим ^_^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 20, 2008 7:04 pm 
Аватар

Бе аз само се надявам да не се изврати и да стане тъмния терминатор Канаме .. че ще ме ядоса .. така уж се прави на ангел хем си играе и неговите игри .. така си е най добре .. хапе на сигурно както се казва :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 2:43 am 
Аватар

Gore нивото във втория сезон тря'а да е доста високо за да компенсира първия.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 7:14 am 
Аватар
Всепризнат Спамър

Reyller написа:
Gore нивото във втория сезон тря'а да е доста високо за да компенсира първия.

Бе да ти кажа първият сезон не беше лош, просто след 7ми епизод малко го разводниха :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 4:07 pm 
Аватар

на мен порядъчно си ми хареса първи сезон, сега си чакам втори, но ми се иска да видим повече от 'свърестествените' сили на вампирите. досега само са ни ги загатвали, а на мен наистина ми е интересно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 5:34 pm 
Аватар

anime_idiot написа:
Добре може ли да са толкова жестоки :shock: :( това аниме ме завладя от всякъде.Нз как ще издържа до октомври :( :o

Нали?И аз така си мислех,почни обаче други анимета и да видиш как ще го преглътнеш набързо :wink: :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2008 5:41 pm 
Аватар

Само още 2 месеца :(

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 43 [ 637 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]