|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 11:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50_1298900478.jpg) |
chibi_chibi |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Мнооооого добро аниме, в топ 1 ми е вече / и ще остане там, ако продължава да е толкова хубаво/ ^^ Сега съм до 18 епизод, като стигна до 22, ще пиша по-обстойно ^^ Невероятна атмосфера, изключително приятна мизука, разнообразни взаимоотношения, изобщо - има всичко ^^ Зарибена съм - от оня ден тегля всички епове от външен ;д
П.П.Направо не знам как ще издържа да дочакам да го субнат докрай, да не говорим за втория сезон... /me мрази ongoing неща *~*, ама ги гледа >>> /me си пада мазо x_x
Jun-kun, аз мога да ти сийдна, като си сваля всичките, ама ще трябва да почaкаш - нали тракерът ще го спират тия дни.... И имай предвид, че 1, 2 и 7 еп са ми на KissSub, a другите на Shadow Dreams ^_~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 8:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
за сийдване няма проблем и от моя страна. и аз по подобие на chibi от различни sub групи съм го теглил ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . да дойде неделя вечер- понеделник и ще направим един пакет-мокет
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 03, 2006 3:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
chibi_chibi написа: Jun-kun, аз мога да ти сийдна, като си сваля всичките, ама ще трябва да почaкаш - нали тракерът ще го спират тия дни.... И имай предвид, че 1, 2 и 7 еп са ми на KissSub, a другите на Shadow Dreams ^_~
ЗЛАААААТНА
Ще почакам колкото трябва,а до това ,че са на различни съб групи не ме притеснява ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Мерси много
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Намирам само мангата
До колко часа ще е качен торента?
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 10:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Гледах ги новелите нейде сканирани, но RAW ...ако ти вършат работа ?
(Как ми се искаше някой и тях да седне да преведе, ама ... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) )
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 05, 2006 10:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50_1298900478.jpg) |
chibi_chibi |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Aerith написа: Гледах ги новелите нейде сканирани, но RAW ...ако ти вършат работа ? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) (Как ми се искаше някой и тях да седне да преведе, ама ... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) )
Еми дай линк, моля те ^^ А аз ще лъжа/търся фенове-преводачи *evil*
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|