За половин целувка ли чаках 12 епизода?
По начина по-който свърши подозирам, че планират продължение, ама пак трябваше да дадат малко повече фуджиоши стръв. Целувката трябваше да е поне 2 секунди... >>
Не че това ще ме спре от гледането на евентуалното продължение! Не, дори не си го помисляйте! Танцът с дяволчетата за мен е това, което за мнозина беше космическия вятър в Алдноа - няма начин да пропусна такова забавно мъчение
Песничките бяха яки като цяло - самите гласове звучаха зле в общия случай (2-3 изключения), но пък комбинирано с анимираното клипче се получаваше нещо интересно - 30% искаш да си удариш главата в стената, 30% те напушва на смях, 35% се кефиш на шарени картинки, 4% му се връзваш
Като цяло анимацията поддържаше стандарта си, макар леко да ме дразнеха дизайните на дяволите - много дървено ми седяха. ОП/ЕД са едни от най-добрите за годината... Историята беше една такава никаква, но пък никой не е очаквал нещо кой знае какво.
Все пак бих прегледала играта като се появи. Най-малкото искам прочитите на Мейдж и Шики
За тези 12 епизода като оценка 7,5/10 ;>