|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ushio and Tora (лято 2015) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 06, 2015 10:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Цитат: ти намеси думата За политика не съм говорил. "Като риба на сухо" изглеждаха усилията ми да ти "вадя с ченгел от устата" обясненията, защо смяташ че не съм прав. Цитат: показах ясно, че има и друг вид J-shit в музиката на острова. За теб може да е ясно, но за мен си е същият шит. Ти явно откриваш някакви фини разлики в нюансите на кафяво, плътността и аромата.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ushio and Tora (лято 2015) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 06, 2015 11:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35646_1538937108.jpg) |
Ragnos |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Цитат: Ти явно откриваш някакви фини разлики в нюансите на кафяво, плътността и аромата. Ами да, откривам ги. Все пак имам доста годинки тренинг на слуха в този стил. Цитат: защо смяташ че не съм прав Все още го смятам, so we can agree to disagree. П.П. Имам чувството, че си мислиш, че с всяка моя реплика на твоя реплика ти се подигравам/иронизирам, а в случая не е така. Гледай само какъв въпрос направи от едно клипче в ютюб.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ushio and Tora (лято 2015) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 06, 2015 11:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Въпросът е, че каквото и клипче да ми показваш, това по никакъв начин няма да промени отношението ми към настоящата въвеждаща песен на анимето. Може в твоята ценностна система да е с 1000 места нагоре, но в моята ценностна система е, все едно да цакаш десетка пика с карта от Черен Петър. Нямам абсолютна скала за оценка от такъв вид (е, освен ако не пеят абсолютно фалшиво и свирят с разстроени инструменти и неритмично).
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ushio and Tora (лято 2015) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 11, 2015 8:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
През цялото време се чудех как ще държи копието със себе си през цялото време, като е толкова неудобно, ама май тоя проблем беше решен в последния епизод. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И също ми харесва това, че вече не е чак толкова тайно всичко, освен ако не намерят начин да покрият нещата.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ushio and Tora (лято 2015) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 12, 2015 3:07 am |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Ако беше предимно с гагове щях да го приема. Ако беше добър боен шоунен щях да го приема. Ама с тоя крапи арт няма да се получат нещата. -дроп
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ushio and Tora (лято 2015) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 17, 2015 11:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Страшно носталгично ми идва т'ва и с всеки изминал епизод ме радва все повече и повече. Тигър к'во злорадстваше, като млатеха Ушио.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|