|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Devil Survivor 2 The Animation (Зима 2013) Публикувано на: Пон Юли 22, 2013 1:36 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Изненадващо за мен самия това аниме ми се понрави изключително много. Не представи нищо ново като концепция, дори напротив. Нагледах се на заемки от дузини други но при все това си прекарах добре. Давам му 9/10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Devil Survivor 2 The Animation (Зима 2013) Публикувано на: Пет Ное 08, 2013 6:52 pm |
|
faye |
|
|
|
Определено ми хареса. Едно от малкото анимета правени по игри, в което не съм се чудила от какъв зор героя решава да направи еди-какво-си. Не се обърна внимание да доста от второстепенните герои и темпото на историята беше доста бързо, но пък за сметка на това имаше някаква логика в света, която е сравнителна рядкост за този тип анимета. Като се прибавят хубавите сцени и якия саундтрак, анимето успя да изпълни предназначението си, а именно да ме забавлява 8/10
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Devil Survivor 2 The Animation (Зима 2013) Публикувано на: Пет Апр 18, 2014 9:58 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Като концепция, анимето наистина имаше шанса да стане нещо страхотно. Това, което го развали, бяха последните 3-4 епизода. До този момент, анименто се движеше много добре. Алкор беше дъ бест. Ендинга може да претендира за песен на годината. 7/10 му стига на това аниме.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|