|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 13, 2013 3:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50169_1389439708.jpg) |
delinquen7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
2 еп > 1 еп! ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) Определено вече се загатна за какво ще иде реч ако някой още не е разбрал каква идея стои зад това аниме. Налазиха селското стопанство, почнаха да учат дечурлигата на икономикс, а hero-то гътна някакъв глиган с размерите на маршрутка ама пак не го дадоха в действие. ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Кой да ти каже иначе къде да садиш ряпа и къде люцерна и защо да им менкаш полетата?! - да се похваля и аз с новопридобитите ми знания покрай зяпането на MMY. Чудно какво ли са приготвили за следващите епизоди..сигурно ще сеят картофи и ще се борят с колорадски бръмбари.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2013 2:39 am |
I_Luv_It_Ecchi |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
За колегата с гифа много благодаря. Иначе за непознатите с историята за напред ще бъде по интересно, иначе втория епизод си е тромавичък (=
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 19, 2013 3:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50169_1389439708.jpg) |
delinquen7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Майтапех се за картофите ама те се едно ме чуха и ги включиха като важен фактор още тоя епизод. Жалко, че не стана така и с clash-а с колорадските бръмбари щеше да е зарибявка. Иначе нищо ново под слънцето пак фенсървиз и мачкане дините на Мао лошо няма ама три епизода вече шикалкавене и сеене на агрокултури и то само в онова село, а уж целият народ щяха да оправят. Сега пак ми се появиха надежди с влизането в света на демоните дано него да са го направили като хората. Тоя Ююша взе да ме изнервя все повече и повече въпреки, че съм преминал през доста еччита, където бъка от такива смотани протагонисти и си мислех, че съм си калил достатъчно нервите ама явно може и повече. Стана ми много смешно като го хвалеха все едно му умряла циганката в началото как не можел да си контролира силата, че чак да не може да работи на полето..смях баце. Тоя последно фехтовач ли е супермен ли е? Кво ги прави толкова, че едни картофи не може да засее.. и как да му хвана вяра с това телосложение на недохранен осмокласник? Почнаха да ми се прокрадват мисли за дроп, но айде ще стисна зъби засега.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|