|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Пон Апр 16, 2012 7:52 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
CaBa написа: http://www.kurobas.com/goods/ Явно ще е 26 епизода, щом ще са 9 DVD/Blu-ray (освен първото DVD/Blu-ray, което ще е с 2 епизода, другите 8 ще са с по 3). Перфектно. А мангата докъде е, че ме мързи да търся. ^^
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Чет Апр 26, 2012 1:23 am |
|
DiaDora |
|
|
|
мда, бива анименцето...
ама физиономията на главния синия ми лази по нервите, малко по-малумна отколкото трябва да бъде...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Нед Апр 29, 2012 6:55 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Ха, до края на епизода си мислех, че ще загуби нашия отбор, а то к'во стана? Взеха, че спечелиха. Не го очаквах. Добре си върви анимето. Харесва ми, а Курокочи ме кефи.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Нед Апр 29, 2012 7:17 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
.... просто всява респект цайса... Можеха и да пропуснат яои шота(Кисе-Куроко) накрая на ендинга де... кому е нужен тоз фенсървиз в главно бойска аудитория...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|