|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 21, 2012 12:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
zlobcho Цитат: но погледни си мнението. Всичко опира само до сеюта. Не казваш нищо за арта, който е много симпатичен, за самата история. А ти си погледни твоята реакция на моето мнение. Никъде не съм написал, че примерно керъктър дизайнът и анимациите хич не са важни...нали? Откъде си вадиш извод, че не ги оценявам по достойнство? Аз просто не говоря за тях в момента. Обикновено пиша за всички елементи, които са ми направили впечатление. Днес бях на кеф да обсъждам играта на сеютата и толкоз. Разбирам да бях написал пълнокръвна статия за Kill Me Baby и ти да имаш право да ме критикуваш, как съм пропуснал важни аспекти на шоуто...само дето в момента просто си дращя рандом мисли и впечатления... Аз пък мога да се заям, че омаловажаваш работата на сеютата. Вярно е, че само те не са достатъчни (никога на съм го твърдял...просто твои инсинуации... ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) ), но ако на тяхно място сложат грешни гласове или откровено некадърни актьори, цялата работа която хвалиш - тази на сценаристите, на режисьора, на художниците, на аниматорите, на композитора (да добавя и аз нещо) и пр. щеше да отиде по дяволите... Дори бих стигнал до това крайно изказване - в случая на Kill Me Baby ако не беше раздаването от страната на сеютата, часто от геговете щеше да си проличат, колко са стандартни и безлични ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) .
Последна промяна velush на Съб Яну 21, 2012 6:01 pm, променена общо 2 пъти
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 21, 2012 4:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Лол... човек да не похвали сеюта. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) То щото има за какво друго да се говори в туй аниме, но както и да е...
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 30, 2012 4:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
яко сад... ![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/17/C1/b7184287ddeb17c1.gif) чувствам се като в детската градина
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 30, 2012 7:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
^ Ей, верно, бе. Съвсем забравих за нея. Наистина, къде се затри поредното чиби? Може би я пазят за някой друг епизод, където ще изиграе някаква важна роля? Не знам... само можем да хвърляме боб.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 31, 2012 1:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Относно клипа - Цитат: Пуерилизмът /вдетиняване/ се среща като етап от развитието на псевдодементния синдром или самостоятелно. Поведението на болните е детско, радват се и плачат по детски, говорят с умалителни имена, палави са, упорити са, капризничат, играят с кукли и се забавляват с детски игри и др., но успоредно с това могат да се доловят възрастови особености в жестовете. Викат му и шоубизнес....
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kill Me Baby [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 31, 2012 10:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Викаш не било деменция, а псевдо деменция ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . И пак стигнахме до термина puella...ама явно не става дума за тези вид, който си играе с кукли, а за puella publica ![=))](./images/smilies/=)).gif) . Всъщност май точно това търсехме.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|