|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 08, 2006 12:21 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Частите си ги получава, не бери грижи , и стига си ми оплювал Симката. Голяма е сладурана. Това, че си е харесала Икки и му се сваля и се промъква гола в леглото му изобщо не я прави уличница. Все пак го утешава и му помага по един или друг начин. А и е далеч по-мил човек, за да заслужава такова етикетче
Иначе ще те разочаровам, но нашите три дами изобщо не са крале .
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 08, 2006 12:58 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
За тях говорим ^^ Но и аз не съм 100% сигурен де. От това което разбрах така излиза.
Цитат: То си е и логично имайки предвид, че Ринго е лидерката на Sleeping Forest.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 08, 2006 6:01 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Safiir написа: За тях говорим ^^ Но и аз не съм 100% сигурен де. От това което разбрах така излиза. Цитат: То си е и логично имайки предвид, че Ринго е лидерката на Sleeping Forest. Нененененене.... Не ми се вързва. Спойлер!!! написа: Ринго е лидерка по наследство... [кучка] ама само на Слийпинг Форест отбора. Не е от кралете. В цялата работа е замесена най-вече Рика [най-голямата от 4-те сестри живеещи с Икки] Щото все пак тя е тази, която е влязла в Слийпинг форест-а [Оригиналния отбор/ първия/ свеж/ горещ/ току-що формиран бла бла] [Vol 6; ch 42] и.... Симка е замесена в цялата работа абе... лудо е. Оригинално би трябвало 8-те крале да са тези хубавцитук + Рика след включването й и стават точно 8. Обаче на картинката, която обичат да показват са 8 без Ринго [ето даже съм ви ги преброила, да не кажете, че някой липсва и че щом липсва значи е Ринго]. Или поне никой от замъглените не ми прилича на нея, или Микан или дори Уме-чан . А и така не разбрах какво беше станало със Слийпинг форест когато Рика ги откри всичките с изпотрошени кокали. ТУК вече идва историята със Симка. Щото в непреведените чаптъри, които ти ми даде, чак в 14-ти том дадоха Симка как вижда Сора и co на земята и някакъв прибираше колелцата с Уелкъм то Найтмер надписа, КОЙТО нз що реших че й е брат. Мисля, че имат прилика в косичката... Ест може и да греша, но уатевър.
Та затова не мисля че Ринго е кралица. Тя е просто от отбора.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 08, 2006 6:53 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Цитат: Сега прегледах 108-и чаптър и в него тоя с духчето на тениската нарича Ringo King of thorn. Вярно че изречението е много дълго и японският ми не е перфектен, но ме съмнява да не съм го разбрал правилно. Освен това тази картинка е на старите крале. Там примерно Агито го няма.
Ще трябва по-сериозно да се хвана да ги чета ама ме мързи. Пък и може да изчакам да видя как ще се развият нещата в анимето.
А и кажи в кой чаптър е това със Симка и Сора, че нещо не можах да го намеря
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 08, 2006 7:42 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
|
125-ти чаптър, към 14-та страница почва. Цитат: Симка го сънува докато спи до Икки там. И... как така стари?! И кога Агито влезе при кралете?! 0.0
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 08, 2006 8:45 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Цитат: Еми за първи път като го срещат Агито си е King of Fang. После като се присъединява към тях се отказва от титлата си. Сега видях и тоя спомен. Никъде не се казва там дали й е брат. Значи тоя обяснява на Сора как Рая се тресял от гняв и нямало да намери път към него. После казва на Симка, че преди Регалиите и Пътищата са били едно ( каквото и да значи това ) и Сора е създал Sleeping Forest проекта за нещо си ( което е много размазано и немога да го прочета ). А тоя (който май се казва Кирику ) искал да съживи истинският Sleeping Forest и нещо за някакъв God stone и как Сора бил глупак за това, че искал да стигне до небето Edit : Цитат: Аааа сега се зачетох и ми стана по-ясно за какво иде реч. Значи тоя Кирику е бил King of Stone в Sleeping Forest. Но поради някаква причина ( не знам дали все още е казано каква е ) смазва от бой Sora и му открадва Wind Regalia-та. Той е същия който гони Kazu и Emiry и се бие срещу Ion Clock. Изобщо като ги гледам през повечето време от Kogarasumaru се бият заедно с хора от Genesis срещу хора от Sleeping Forest
Edit 2 : Между другото намерих таблица с Пътищата, кралете и Регалиите. Някой интересува ли го да я пусна. Не мисля, че ще е някакъв спойл.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 09, 2006 9:35 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
|
Цитат: Той е ОНЗИ, който гони Казу и Емили?!?! ОМФГ! 0.0 А това за Агито къде се споменава? Аз нещо съм го пропуснала явно... ops: А добре де, защо изобщо Симка си спомня онова, като тоя не й е никакъв. И кво изобщо прави тям? о.-
Иначе давай таблицата ^^.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 09, 2006 10:15 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Цитат: До колкото разбрах Kikiru се представя за друг член на Sleeping Forest - Skinface Kabashi. Обаче като го хващат от Genesis Симка го познава. Съмнява ме да й е роднина щото така да остави хората си да го измъчват за да разбере къде е Wind Регалията... доста грубо ми изглежда Но какво прави Симка навремето там нямам идея. Също така не ми е ясно защо Rikiku почва да й обяснява нещата. А за Агито ако не се лъжа още за първи път като го вижда Ринго разбира, че е King of Fang. Таблицата е такава : King of Wind - Wing Road - Regalia of Wind Сегашен Крал написа: Няма Предишен Крал написа: Такеучи Сора Кандидат за Крал написа: Икки King of Thunder - Lightning Road - Regalia of Thunder Сегашен Крал написа: Нуе Предишен Крал написа: Няма Кандидат за Крал написа: Няма King of Flame - Flame Road - Regalia of Flame Сегашен Крал написа: Спитфайър Предишен Крал написа: Няма Кандидат за Крал написа: Казу King of Thorn - Road of Thorns - Неизвестна Регалия Сегашен Крал написа: Ринго Предишен Крал написа: Рика Кандидат за Крал написа: Няма King of Fang - Bloody Road - Regalia of Fang Сегашен Крал написа: Агито Предишен Крал написа: Акира Кандидат за Крал написа: Няма King of Roar - Over Road - Regalia of Roar Сегашен Крал написа: Йошитсуне Предишен Крал написа: Няма Кандидат за Крал написа: Няма King of Pledge - (Идея си нямам как се да го преведа този Път ) - Неизвестна Регалия Сегашен Крал написа: Микагами Ине Предишен Крал написа: Няма Кандидат за Крал написа: Няма King of Stone - Bloody Green Road - Неизвестна Регалия Сегашен Крал написа: Нике Предишен Крал написа: Кирику Кандидат за Крал написа: Няма King of Sky - Неизвестен Път - Неизвестна Регалия Сегашен Крал написа: Няма Предишен Крал написа: Няма Кандидат за Крал написа: Няма King of Water - Green Bubble Road - Regalia of Water Сегашен Крал написа: Оуму Предишен Крал написа: Няма Кандидат за Крал написа: Няма
Като се има предвид, че това са моите преводи на имената и може да не са 100% верни.
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 13, 2006 7:00 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Действащи са.
лек спойл написа: Главно се занимава историята с битката между Sleeping Forest и Genesis и участието на Икки и компания в нея
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|