|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 12:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 22, 2011 7:20 pm |
![Аватар](http://i46.tinypic.com/ip2o41.jpg) |
Burnx |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
Не знам как плачете на това, докато аз фейспалмвам и се смея почти на всяка сцена. sluts, crossdressers, anti-social fags Да вземем за пример последния епизод: "Анал може да е всеизвестна курва и да я таковам когато си поискам, so what? А между другото аз съм глупака, който не идва не училище ако все още ме слушате след първото изречение." (или нещо подобно беше) От тук трябва да се подразбере намека на Джинта. Какъв жест само. Да наречеш курвата - курва и след това тя да ти благодари, че си насочил вниманието към себе си. Трябва да го пробвам някой път. Колко реалистично и трогателно само. Как да не се разплачеш.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 23, 2011 4:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
djhot написа: Ердж, нека ти разкажа нещо...
Тая сутрин един час слушах само ендинга... Дори не се насълзих... Естествено ми се заби в главата цял ден. Въпреки това не се насълзих. Най-сетне обратно у дома. Отварям лисицата и рефршем оставения таб с Nyaa и написано в търсачката Soft... Няма превод на 6-ти епизод... Пуснах ендинга за да има на какво да плача. И аз не се насълзявам от ендинга, и на мен просто ми се заби в главата за целия ден... djhot написа: Впрочем на цялото аниме на новия епизод за първи път се разплаках... Боже, сцената когато се опита да я защити беше толкова болезнено грозна и да си призная извърнах поглед... мдам... Беше хубав епизод. И така и не разбирам защо хората не се опитват и за момент да влезат в атмосферата на дадена серия като я гледат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) а ако не могат, защо въобще я гледат? И хикито, и кросдресъра, и Анару са малко по-нетипични герои, и това ми стига на мен. Анару не чу това, че е курва и тн, Акару чу, че момчето, което тя обича, се опитва да я защитава. Думите, с които се опита, са абсолютно без значение, тя сигурно ги е забравила още преди да излезе от класната стая, дърпайки го него - тези спомени бивайки изместени от къде къде по-важното за запомняне усещане на ръката на хикито докато тя го дърпа. Но не, тя е курва, и анимето за нищо не струва, но ние ще го гледаме. Поне аз обяснявам защо гледам Хидан но Ариа
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 25, 2011 2:14 pm |
Burnx |
|
|
Jo jan написа: Как ги измисляте тези неща? Това си е направо да игнорираш 90% от нещата в анимето и да извадиш 2-3 неща за героите, игнорирайки напълно конкретните ситуации и като цяло какво става с персонажите. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Разясни ми какво става с героите плийз. И поясни, кое по-точно съм си измислил.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 27, 2011 4:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Искаш да ти разказвам анимето? Че нали го гледаш Както казах преди - взимаш само най-най първото нещо за героите, което разбереш и напълно игнорираш обстоятелствата и самите герои. И как момиче, което излиза с приятелите си (друг е въпросът колко точно са и приятели, но това е друга тема) и то не да кажеш вечер и по някакви по пропаднали места а по най-нормално време, не се натиска или сваля с който и да било понеже харесва Джинта = курва
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 27, 2011 8:31 pm |
Burnx |
|
|
Jo jan написа: И как момиче, което излиза с приятелите си (друг е въпросът колко точно са и приятели, но това е друга тема) Защо да е друга тема? Някой кара ли я да се сприятелява с курви? Не е като да няма избор. Все пак да те закарат в "love hotel" е съвсем нормално. Ако не бяха истинските и приятели (в конкретната ситуация M anma) щеше спокойно да последва двете си дружки по лекия път.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 28, 2011 2:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
И ето тук пропускаш някои моменти и неща за героя. Миналото и, как тя лесно се влияе от другите, как старите и приятели общо взето са я зарязали, как такива хора като сегашните и "приятели" са точно типа хора които се правят, че ти обръщат внимание и им пука за теб и общо взето само те използват, че този тип хора са първите, които като си сам и уязвим ще ти обърнат внимание и тн.и тн.
Отделно те бяха на караоке не в "love hotel". Да отидеш на караоке с приятели през деня изобщо не е странно. В момента когато онзи тръгна по страничната улица. която не им беше по пътя, тя пита защо. После ясно си каза не. С две думи изобщо не го е намерила за нормално.
И я "спаси" Atsumu, но сериозно като видиш момиче да се дърпа от някой и да вика още малко и за помощ и да не и беше приятел пак щеше да и помогне.
А защо е друга тема? Защото това какви са приятелите ти и дори хората който само говорят по твой адрес не те прави курва или каквото и да било, а това което ти правиш. И с действията си тя ясно показва, че не е. По този повод са ми странни такива изказвания.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 28, 2011 12:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
More tsundere Jin-tan and kawaii Menma-chan dis episode ![:icecream: :icecream:](./images/smilies/ice_cream.gif) *so fuckin inluv with dis anime*
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: AnoHana [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 30, 2011 11:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41473_1399197331.jpg) |
IsMaIL |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Доста добро аниме. Артът радва, опенинга и ендинга също. Засега върви към 9/10
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|