Дата и час: Сря Фев 19, 2025 9:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 4 [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Hourou Musuko (Зима 2011)
МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 6:08 pm 
Аватар

So... why would I watch a high school SoL anime with more angst than my own high school life? Арта честно казано по-скоро ме дразни, опитвали са се да го направят красив, но е с твърде малко контраст, че на мен да ми прави впечатление. Все едно е минал една по-обилна доза белина, особено по краищата на фреймовете. Пф. Имам и още оплаквания, но... за сметна на всички лоши страни, не ми е чак толкова безинтересно, че просто да го зарежа...

edit:
Ммм, след фестивала изглежда доста по-добре. Сми, по-малко loldrama.
...
ok, I spoke too fast. Втората половина на седми епизод пак е лолдрама. Но си е прогрес, цял половин епизод без angst.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 29, 2012 4:10 pm 
Аватар

Списък с героите:

Макото - идиот, дето стои с Ниторин, защото му завижда /лолдрама
Момо - идиотка, приятелка на Чи, но нищо не разбираща от вижданията на Чи /лолдрама
Фумия - идиот, харесващ Саори, но нищо не разбиращ от чувствата ѝ /лолдрама
Махо - голямата сестра на Ниторин, но постоянно му се дразни. overagressive towards his attitudes. ако не беше тя, Ниторин щеше да е самото въплъщение на самоувереността /лолдрама
Сайшо - yoku ganbatta, ano sensei. but with this class? /loldrama
Саса - момиченце, което характерно за момиченцата на тази възраст, не знае как да се справи с идиотите си приятели /лолдрама
Йошино - идиотка, която не знам дали помисли и за едно нещо през цялото аниме /лолдрама
Саори - attitude problem. Но честно казано, нея не я обвинявам чак толкова много, защото си стоеше зад вярванията си. Накрая май стана най-сетне лесбийка, и реши да сваля Йошино? Все пак, /лолдрама

Чи - Чи е Чи, и е Чи, но не участваше особено в историята; пък и как да участва? her ponytail is justice.

Анна -
Anna is justice
Anna is perfect
Anna is what makes the anime worth seeing
Anna makes every scene with her infinitely better
The end was good to Anna: the end was great.

мдам, ще си я запомня. А, и за разлика от всички останали, харесах и сейюууто ѝ как играеше. Особено тази последна сцена, с клатушкането в гласа ѝ <3

Ниторин -
Ако беше в някое друго аниме (заедно с Анна по възможност), бих му се кефил страшно много, и бих фенбойствал на всяко негово появяване. За съжаление първите шест епизода, преди Анна да почне да участва сериозно, развалиха впечатлението ми от него. Но е сериозен човек. Той и Анна са единствените, чиито персоналности ми харесват. Изобщо, ако го нямаше него, нямаше посмъртно да стигна до влизането на Анна, that is to say, to the moment I actually started ENJOYING this anime. А и накрая стана баси и бишито <3 Заради него в момента се чудя в момента дали да не си запазя на някой диск анимето все пак.

Е, съдейки по това, че в момента си преглеждам сцените с Ниторин и Анна, не ми се ще да псувам повече това аниме, така че нека оставим положението както е. 6/10, двама героя сами не могат да добутат анимето до зоната на "добрите".

МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2012 4:35 am 
Аватар

Загледах му няколко шота и изглежда мн сърриъл, някво ефемерно и красиво, веднагически трябва да се гледа особено с тия джендър бендинг неща :shock:

МнениеПубликувано на: Съб Юни 30, 2012 5:12 am 
Аватар

Амаааа, руриен, имай предвид че аз започнах това заглавие с точно същите думи като твоите.

И след това половината само го псувах.

МнениеПубликувано на: Чет Авг 30, 2012 7:36 pm 
Аватар

Бях го започнал ongoing, но ми остана On Hold в един момент след трети епизод, когато ми се догледа нещо shounen.

Едно от малкото стойностни анимета напоследък. От начало като разбрах, че става въпрос за cross-dressing, за малко да се откажа да го гледам, добре, че не го направих. Изглежда като нарисувано с пастелени цветове, историята е сладка. Всичко беше доста реалистично, включително косите с преливащи се тонове, сменящи си прическите в доста сцени, но всеки герой се отличаваше от останалите.

И за да не е tl;dr - анимето е от малкото нови, които си заслужават гледане за удоволствие.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 4 [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]