|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Freezing (зима 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 1:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Thaumaturgist-а спомена "Гимназията на смъртта" и с това съм съгласен...същият неадекватен усет за ползване на фенсървис, който проваля тотално бойните сцени и атмосферата... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Не че такива елементи не могат да се използват правилно...особено в комедийно пародиен план.Според мен добър пример за ползването на такава стратегия е Needles - фенсървисът в битките е с мярка и на място. Freezing и High School of the Dead са пример, как не трябва да се ползва и преексплоатира фенсървис. Иначе анимацията и артът не са толкова лоши...по-скоро лош е изборът на керъктър дизайна, а не изпълнението му. И HepMu несправедлимо обиди Onegai Teacher...извънземната даскалка там беше много сладка...тук тези са стандартни тъпи крави...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Freezing (зима 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 1:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
на това подобие на аниме успях да му изтърпя епизод и половина.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Freezing (зима 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 17, 2011 2:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Е да ама ако видиш картинки на тази с цаките и на извънземната даскалка с цаките ...си приличат .. не ти казвам по всичко, но има подобно излъчване ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но както и да е ! Анимето естествено е по-тъпо от Онегай Тийчър ( и от стохилядимилиона други анимета ), така че не го гледайте !
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Freezing (зима 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 22, 2011 8:42 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
hikuk написа: Абе вярно е, че арта му е зле ама поне радва, че е по мангата, а не е алтернативна история. Мдаа, взимам си думите обратно...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Freezing (зима 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 06, 2011 12:40 am |
hikuk |
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Много ме дразни как учителите винаги се намесват чак след като нападателите почнат да си го отнасят.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Freezing (зима 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 20, 2011 6:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Анимето ми харесва. Не е комедийно ечи та сигурно заради това. Казуя ме дразни, ама засега нищо не ме е подразнило чак толкова че да го дропя или подобно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Хубаво ечи.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|