|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 9:30 am |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Holy Shit, това аниме ще е едно от добрите за сезона, ако не и за годината. Песента на опенинга не ми хареса, можеше да сложат някоя по upbeat и по-rocking. Тази беше малко дразнеща. Първи епизод си беше невероятен. Страхотно начало за анимето, просто се очертава да е едно много добро аниме, определено ще го следя. Комедията е на ниво, а и екшъна - перфектната комбинация за едно добро Шоунен аниме. Историята ми се струва обещаваща, ще трябва да отгледат Демон Лорд определено ще е интересно и ще се крият много изненади в историята. Мангата не съм я чел, но ще гледам само анимето, засега. Само се чудя, дали анимето ще е с над 50-100 епизода? Виждам, че в момента мангата излиза, но просто този въпрос ме гложди отвътре. Песента на ендинга ми хареса, бе доста е ритмична Спокойно мога да дам 10/10 на това аниме. Мисля, че за в бъдеще ще ни изненадва Beezlebub
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 12:41 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Какво друго да кажеш за Beelzebub, освен, че е много яко аниме А видяхте ли как и се разтресоха циците на демонката, след като малкото Покемонче ги разтърси тримата На мен пък точно ендинга по не ми хареса, и опа не беше супер велика песен като за анимето, но ендинга ?! Не ми се вписва тая песен нещо... Айде чакаме втори еп :>
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 2:00 pm |
Spark35 |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 08, 2010 2:51 pm Мнения: 1013 Местоположение: Киото
|
Ще е по-дълго сигурно и от 25/26 епизода. Мангата си върви, вече е на 92 глава (ако не се лъжа). Може да направят като Бакумен до 26 епизод и после догодина 2-ри сезон, ще видим. Натам става още по-смешно и интересно. Иначе епизода си беше много добър. А овата преведена ли е?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 2:24 pm |
|
Rampage |
|
|
|
ОП-а ми беше много тъп.На ОВАта ОП-а беше 10000000 по-як.Иначе епизода беше як,като за първи.В следващия ще става големия майтап.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 3:13 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Само ти ще да си. В интернет са много хитри-излезе анимето,изтриха овата.Найс,а?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 3:57 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Първи епизод беше доста добър като за начало ^o^ Сеютата ме радват ужасно много и горе-долу гледах това, което очаквах <3333 Споменах ли, че бебе Beel e един невероятен сладур xD Ще се следи определено
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 3:58 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Само аз ли чакам SGKK-Tomodachi, бе дей**а
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Beelzebub (зима 2011) Публикувано на: Нед Яну 09, 2011 5:56 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
много смях падна на първия епизод.Ога е машина както и бебето де...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|