|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 8:23 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Мръъъъъъъъъъън, не можеше ли да покажат целувката като хората, мразя като правят така, аз цяло аниме за това чакам >_< Добре, че ония оцеляха, зарадвах се като ги видях, но всъщност много ме очуди това, че просто така ги оставиха в горящата къща. о.О Anyway~ много приятно романсче, и аз ще се радвам на втори сезон, но и така си е завършено, та каквото направят :3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) Публикувано на: Сря Дек 29, 2010 12:00 am |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Много приятно аниме. Това с целувката накрая наистина беше гадно . Едва ли ще направят втори сезон, но аз ще си се надявам. 10/10 от мен
|
|
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) Публикувано на: Пон Яну 03, 2011 11:24 am |
|
velush |
|
|
|
Приятно анименце, но финалът беше някак слаб дори в контекста на клиширания и неабициозен сюжет. В кулминацията очаквах наистина по-мощен и опасен сблъсък с по-драматични последици...а то какво, "лошите" се самоунищожиха, а оцелелите от тях сами се отказаха от каузата си. Протагонистите просто се моткаха и театрално размахваха във въздуха саби и клончета сакура. Закуро си се събуди сама...точно навреме, за да свърши набързо черната работа.
Хареса ми всичко без края. Ако има друг сезон, ще се гледа.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) Публикувано на: Пет Яну 07, 2011 1:14 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ей, най-накрая го доизгледах това анименце Та, хареса ми, историята и начинът на нейното развитие бяха добри. Краят можеше да е малко по-различен, но и този пак ми хареса Артът беше супер, саундтракът също се вписва чудесно с цялостната атмосфера на анимето. 10/10 от мен btw едва ли ще има 2-ри сезон, но дано в близко бъдеще пуснат някой друг спешъл да му се порадваме
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 10:31 am |
|
velush |
|
|
|
erejnion Цитат: за разлика от велуш, не съм и очаквал грандиозен край Всъщност не съм очаквал грандиозен финал...очаквах нормален финал...а видях грандиозно нелогичен финал...е, не е необичайно...просто бих се зарадвал повече на друг финал. Цитат: приятно типично шоуджо Ето това ми е най-странното, хем прилича на типочно шоджо/джосей, хем се разпространява, като сейнен. Що така?
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 7:18 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Аз пък му давам 9/10 Много ми хареса Анименцето, и често да си кажа такъв край очаквах. Историйката беше приятна, героите също (Bonboriiiiiiiiii <3 <3 <3 <3 )
|
|
|
Заглавие: Re: Otome Youkai Zakuro (Есен 2010) Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 7:32 pm |
|
velush |
|
|
|
nikolai_131 Цитат: и често да си кажа такъв край очаквах Очаквал си организацията на "лошите" да се самоунищожи, а злият батко да проедолее инцесто-сремителните си тенденции, да прости на майка си и да приеме сестра си? Що не играеш тото бе, пич?
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|