|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 12:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Тип човек? Аз никаква дълбочина не виждам в този герой ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Засега тя просто си сменя настроенията без никаква следа за държанието и преди една минута да е останала... Като цяло героите се държат фалшиво, с комедичен ефект, без комедията да е особено добра. Общо взето, само един момент в тези два епизода ми хареса, и това бе когато момчетата от 2-2 и се опълчиха О.о Абе на кратко, въобще не виждам какво му харесвате на това аниме. Май че ще го дропна за да си спестя още едиколкоси епизода чудене има ли нещо добро в него.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 8:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Не мога да се съглася с теб ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) Значи зад линията на поведението и има цяла редица причини. Вяно е, че мрази мъжете, заради стореното от баща и. Явно е, че е тръгнала с рогата напред и се мъчи да свърши всичко сама. А да знаеш, че за независим човек и инат при това е много трудно да си признае грешката. Т.е. това, което направи тя си е жив героизъм. Ти пробвал ли си някога да си признаеш грешка? Не е лесно, от опит знам. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Може да ти изглежда плитък образът, защото много набързо се развива действието, но пак е интересно и забавно. А относно момчето: типичен сладникав мухльо. Какъв е този му комплекс да я защитава на всяка цена, не мога да си обясня. Дали има някаква причина за това или е просто влюбен ще проличи по нататък явно.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 9:09 am |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Тя ако през цялото време се държеше като такава, нямаше сега да протестирам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) мен не ми харесва непоследователността в държанието и, не това, че не може да си признае грешката/етц. така или иначе тя си я призна, нали? помоли момчетата от 2-2 да помогнат. и пак не го изиграха добре този момент, пак смяната на поведението и бе внезапна. Не знам... един друг момент, който ми е странен, е това тя колко е ... cheerful. Абе странен герой е за мен, аз поне не я разбирам. А това е рядко явление... сигурно заради това, въпреки всичките ми оплаквания, ще си догледам анимето, за да видя защо по дяволите се държи така. И сигурно няма да получа отговор, ама са, какво да се прави. //disclaimer: да ме питате защо и е толкова непоследователно държанието изисква от мен повече мозъчни клетки, повече време и повече преглеждания на епизодите пак отколкото съм склонен да отделя... като се стигне до такива неща, ми е много трудно да обясня моите концепции на други хора >.> но главната идея е, че това, което виждам в нея, е различни типове държание, навързани като колаж, без дълбочината зад тях... като провалена и ненаместваща се картина, дето уж трябва да е 3Д, ама като я погледнеш през очилата нищо не излиза.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 9:33 am |
zlobcho |
|
|
erejnion написа: един друг момент, който ми е странен, е това тя колко е ... cheerful. Ето с това не мога да се съглася. За секунда не съм я видял весела. Всичко е маска. Маска за пред учителите, маска за пред семейството, маска за пред учениците. Всичко това неминуемо я води до претоварване, някъде там се губи истинската и същност. Мисля, че точно тези маски ще се опита да махне момчето. Къде има причина да е весела, опита се да сподели със сестра си и тя я заряза най-брутално. Пред учителите трябва да е примерна, пред учениците строга, на работа ведра, без значение какво изпитва през това време, а най-малко пред майка си може да покаже слабост. Винаги трябва да е силната, защото семейството и зависи от нея. Аз както ги виждам нещата, този трябва да и помогне да спре с ината си и да потърси помощ, защото ако не издържи ще се пречупи.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 9:59 am |
erejnion |
|
|
Точно! Тя няма никаква причина да е весела. И все пак аз поне я виждам така представена.
Един друг момент: тоя главния герой пък не ми се връзва съвсем.. твърде е сладникав като за нея (като за нея през повечето време --от време на време като е край него, я правят и нея сладникава... все едно, че иска мъж да я доминира. аре това да видим как и се връзва с образа иначе. докато принципно не противоречи толкова в мъжемразенето, мен поне комбинацията от това и това, че я представят като разумно момиче все пак ми се вижда много нереална... но пак това не е толкова голям проблем колкото това, че не мога да видя дълбочината зад държанието ѝ). Ако ѝ бяха намерили някой, който сериозно да се опитва да я отменя от работите ѝ, да ѝ помага и да спори с нея, все щях да търпя повече начина по който я представят нея.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 10:06 am |
zlobcho |
|
|
Нали точно той трябва да получи тази роля. Той трябва да е този някой, който да и помага, да я отменя, само дето го прави задкулисно. Той е красив, силен, интелигентен и се интересува само от една жена, толкова съвършен, че чак нереален. Затова жените го харесват, а ние мъжете го смятаме за слабо място на сериала. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе не мисля, че и харесва да доминират над нея. Тя не е слугиня в душата си или някаква мазохистк, тя просто има нужда от морална подкрепа. От някой, който да е до нея, когато има нужда и да посочи грешките, когато ги допусне. Това е според мен. Много ми харесва образът и, защото е изключително земен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 10:35 am |
erejnion |
|
|
...gahhhhh шоуджо арт стила ми идва в повече от преглеждането на епизодите пак >_< може би и точно той е причината да виждам толкова много в сладникавите и моменти >.> по този случай се отказвам да споря. иначе, да, ако на мен всичко си ми се връзваше с този неин земен образ, нямаше да протестирам въ-об-ще! за статистиката, аз лично мразя задкулисните изпълнения... и сигурно затова съм предубеден, че на момиче с току-що разведени родители не и трябва момче, дето работи задкулисно >.>
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 12:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Тук ще се намеся и ще кажа, че освен плочиците на бишито от ед-а /I'm a girl... Can't help it/ нищо не ме привлича в него D: Той хубаво да й помага, ама не ми харесва начина, по който го прави поради някаква причина. Kazehaya си е друга бира ![:love:](./images/smilies/love.gif) пп: По принцип задкулисните изпълнения не ми пречат, считайки, че яко хлътнах по Теру от Koko ni iru yo мангата, ама там просто беше представено много по-яко и главната за мен беше някъв пич ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това да се запише нейде, принципно не дишам главни героини ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И просто като цяло историята бе представена едно такова... Истински и ме докосна. Тук просто не могат да ме докоснат някак си :/ Както и в повечето шоджо-та въобще D: Пък че осраха края си е друг въпрос, ама ще го преглътна ; _ ;
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 1:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
На нея не й трябва "сериозен" мъж. Представете си, че целия свят ви тежи на главата и някой постоянно ви сталква изотзадзе и ви гледа с тревожен сериозен поглед...това ще е отвратително. Главния герой е такъв и тя го харесва, защото за нея е по-скоро някъв airhead и comic relief ,но всъщото време я подкрепя без да я подтисква или отблъсква. Тя най-вероятно вижда в него нещо което иска да бъде и го каза още в края на първи епизод - че сякаш всичко което той прави не полага усилие за него и пак "тича пред нея". Неговото естествено държание е голям плюс и в същото време е приятна разсейка и най-важното единствения човек, който знае и пази тайната й че работи в мейд кафе (с изключение на "тримата глупаци ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) The funny guy is fine too. Особено ако ти е писнало от рози и coolness стереотип ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) п.с. бдв харесва ми, че се завърза някакъв разговор малко е скучно да гледам само "хареса ми ще го гледам" "не ми хареса няма да го гледам" по темите
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 1:32 pm |
erejnion |
|
|
Ма той може едновременно да е сериозен И "airhead и comic relief". И в същото време пак да "тича пред нея". ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Определено не съм имал предвид някой столкър какъвто е главния в момента... колко пъти го видяхме да гледа нашата по време на втория епизод? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Човек може едновременно да помага и да развеселява... да подкрепя и да спори... не да дава съвети без да оставя място на момичето да отвърне. И държанието му хич не е естествено държи се потайно и работи задкулисно: къде е естественото тук? ма това е друг въпросп.с. то може да ти харесва, ама както аз съм се намесил, не ме винете много ако излезе извън контрол ^^;; (прецедент: темата за Дррр ^^;;)п.п.с. айде, ще обвиня сладникавостта за всичките ми неволи този месец, и ще продължа да си го гледам и да се чудя ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) до следващия еп
Последна промяна erejnion на Пет Апр 16, 2010 1:45 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 1:39 pm |
zlobcho |
|
|
Да, но да действаш задкулисно, значи тайничко да организираш нещо. А като го гледам него, не виждам някаква особена активност, която да има скрита цел. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Наблюдава си я от разстояние и когато се наложи се намесва, но винаги в нейна полза. И определено във втори показа и явни симпатии, което говори пределно ясно и за мотивите му. Просто е прекалено сладникав, иначе сериала щеше да е пушка.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 3:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Belgarion написа: С тоя постер и от гроба ще стана да го гледам xDD. Апропо арта ми бие на ловли комплекс а това ми извиква приятни спомени, което от своя страна определено ме задължава да го следя ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) Леле как се бях отплеснал с Гинтама, чак го бях забравил това ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Изгледах излезлите три епа и примрях от кеф ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) Това аниме се очертава да ми стане фаворит за сезона
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|