|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 5:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroman (пролет 2010) Публикувано на: Съб Май 22, 2010 3:18 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Лолз, епизодът ми хареса. Доста екшън имаше, а Джои най-после се размърда xD Съдейки от превюто за следващия епизод, явно ще пада яко бой и Хироман ще рейджне доволно Интересно каква ли е идеята на шантавия професор и екипчето му да спре сферата, отправяща се към Белия дом
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroman (пролет 2010) Публикувано на: Пон Юни 28, 2010 4:47 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Тъкмо изгледах 13ти. Динамиката нарасна експоненциално. А и ако съдя по новия оупънинг в следващите епизоди анимето ще стане епично добро Лошото е, че според анито следващия еп излиза чак на 1ви
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroman (пролет 2010) Публикувано на: Пон Юни 28, 2010 3:15 pm |
|
NightShadow |
|
|
|
Aз от 8ми още ли върви арката с онея изроди
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroman (пролет 2010) Публикувано на: Пон Юни 28, 2010 10:18 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Аз се изнервих от чакането и 11, 12 и 13 ги свалих на крънчито. Не са лоши а картината си е супер ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroman (пролет 2010) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 12:12 pm |
|
velush |
|
|
|
И такааа...анименцето приключи и е време да си изкажа общото впечатление. Първото нещо за което всички го награцват е сюжета - да нищо особено, стандартните шонески бозавини + тонове маморване + стандартните детинщини на чичо ви Стан. Обаче ако игнорираме това, продукцията на Bones е убийствена - сладурски керъктър дизайн, страхотни анимации и бекграунди, страхотен дизайн на превозните средства и техниката, особено добре изпипани екшън сцени, епична музика и прилична игра на сеютата. Принципно имаше едни-два филър епизода без които можеше да минем, а и героите бяха стереотипизирани до кретенизъм, но впечатлението ми е доста добро и искрено са радвах на шарената и шумна комерсиалщина която представлява Heroman. Желания ми за (евентуално) следващия сезон са - да развият малко образите на Лина, Холи и Колинс-сенсей. В този ги ползваха предимно за боди-фенсървис, а Лина я задълбаха в някакви досадни драматизми около Уил. Дразни ме и това, че свали chearleader-ската униформа буквално само 1-2 пъти. Не е лошо да се концентрират малко и върху бандата кретени на доктор Минами - големи сладури са, особено мацката (май се казваше Вероника). Сцената след финалните надписи на 26-те епизод даде точно такова обещание и направо ми напълни душата.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroman (пролет 2010) Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 12:33 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Хубаво беше. 9/10 Впрочем с това, което показаха на края и съдейки по кадрите на последния оупънинг ни чака ако не 2ри сезон то поне ова ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|