|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Isekai no Seikishi Monogatari (Зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 22, 2011 7:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15696_1296806442.jpg) |
spearkorn |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 10:39 am Мнения: 15 Местоположение: София - Свобода
|
Добре си го подкарал ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) това ми напомня за времето, когато почнах да гледам 'Белината' 69 епизода без почивка - после спах 19 часа.
_________________ And in those days shall man seek death, and shall not find it; and shall desire to die, and death shall flee from them. - BOOK OF REVELATION -
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Isekai no Seikishi Monogatari (Зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 23, 2011 3:00 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
На мен ми е чудно кой е тоя болен мозък който е дал оценка единица...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Isekai no Seikishi Monogatari (Зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 23, 2011 6:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Avador написа: А аз все още не мога да го изгледам това аниме, защото релийзът на хакуби (май бяха така) не тръгва на нито един от плейърите ми. На каква кошница се мъчиш ![=))](./images/smilies/=)).gif) В смис, релийзите се подкарват дори на 7годишно пц... С две думи или уина ти е осран или кодеците. При мен дори си върви с DXVA...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|