|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 5:12 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Шо ще реве като малко бебе
Евалата на това момиче....кара ме да си припомня какво значи GUTS голямо G
*сега малко фенгърлене пред образ на чернокосо биши*
Рен е много точен....кефи ме как си пази мислите, резервиран до последно, без да се прави на тузар или на студения сноб. И как без да си издава, нарежда работите такива, каквито трябва да бъдат. Страшно са му изградили образа Да живеят чернокосите бишита
Това аниме ще го гледам най-вече за да видя как Kyoko ще натрие на носа на оня педал.... REVENGE!!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 26, 2008 7:54 pm |
|
faye |
|
|
|
Дам и аз това го видях
Кофти но пак ще се намери кой да събва. Лошото е че не се знае колко бързо но и Чихиро не са от най-големите бързаци.
Иначе за анимето за момента пиша само шестици Има някои дреболии които малко ме тормозят обаче те са си личните ми красти
7ми епизод с чаената церемония много ми хареса как всяко движение отмерено, всеки поглед на място^^ И Киоко е права да не иска да бъде просто кукла движена от Рен или който и да било друг(е може би в бъдеще ще си мисли друго яче ) Но сега 8ми .... само да дочакам
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 26, 2008 9:19 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Е това е!!!!!!! НЕ СЪМ ДОВОЛЕН!!!
Вярно, че тия дето ги превеждат аниметата, са професионалисти, но им куца фенската гледна точка, имам предвид на тях хич не им пука за т'ва аниме...
Няма превод на Оп/Ед (не че чихиро има, но все пак да отбележа)
Превеждат някой неща много смотано (буквално)
да не говорим за отвратителният им стайлинг............
така, де както казват чихиро, да не се оплакваме, че май много скоро тоя Crunchyroll ще бъде яко флуудван...и половината фенсуб групи ще дропят, хубавите си качествени проекти...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 26, 2008 11:39 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Колко се очаква да са еповете или са 7 ? И през колко време излизат
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 6:53 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Kotori написа: Засега са седем. Колко ще бъдат май още не се знае. Излизат по епизод на седмица.
26 ще бъдат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 12:04 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Това аниме определено си заслужава гледането леле много яко ... и като графика и като сюжет п.с. 26 епизода ... супер късите анимета са най-яки
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 9:50 am |
|
Prophian |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
8-мия еп нещо не ми хареса ,може би очаквах повечко... ама дано се поправят в последствие
Рен руллз
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 01, 2008 2:39 pm |
|
moonbeam |
|
|
|
Ха това ми хареса Тя е зла и отмъстителна !
А с тази физиономия може и мен да накара да харесам Love me section Kyoko's cute face
А това ми е любимото и изражение
I wont let you escape
Сега само чакам да видя как ще се представи в 9-ти епизод,дано им натрие носовете на ония фукли,време е вече да докаже че е по-добра и има потенциал да стане бъдеща звезда.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|