|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 08, 2008 9:26 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Сигурно съм поредният но....
Що годдемит не е по-мангата?
>.<
Аз толкова време го чаках.....
Или пък първият епизод да е филър?
Яко почват с филърче....
Иначе ако не е по-мангата, голяма загуба....
Не отричам, че първият епизод ми хареса и демончетата бяха много готино направени, арта беше на ниво...
Ама както вика Мори, Лилавокоска, на мотор на има Натски (Mai-Hime anyone? )
Ще видим, какво ще стане в вторият епизод...
Дано се окажа прав затова, че първият е филър
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 08, 2008 9:34 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Как да няма по мангата ве?
Малко шота е сущото, което цунка Кагура в мангата.
Шейп, ами мацката, която ги изкла? Аз доколкото видях с меч го направи.
Прилича на онази Йоми ли, как беше пак от мангата. Явно тая история ще е нещо преди мангата, а може да са ни лъгали досега и сега на мангата да минем...
Иначе хубав арт, яка музика, драмичка, въпроса в края беше много хубав. Много длаеч от маната, ъгейн.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 08, 2008 9:44 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Не видя ли какво казаха по едно време? Минали са 3 години от някакъв инцидент с Ministry of Environment(в това министесрство работеше оная от Ga-rei) и явно вече въпросното министерство не работи.
А тая дето ги изтрепа да не е някоя от главните(говоря за нашите )? Но да, има някаква прилика с Йоми ли беше, каква беше, сестрата наа, Кагура ли се казваше момичето в Ga-rei?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 08, 2008 9:51 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Да, ама пък имаше меч. Недей става мнителен.
Кагура беше, да.
Ама аз тая хронология никва я нямам. Ако обаче е след това, то значи мангата няма да е с хепи енд.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 09, 2008 11:51 am |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Определено ще се следи. Първият епизод беше доста и интересен, пък и как свърши отваря много въпроси (особено ако не си чел мангата, като мен ). Та w8 for teh next episode.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 8:31 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Доста се изнервих и си викам, че ще го дропна това аниме, защото героите едни такива ги бяха направили все едно са на стрелбище, а катаните ги бяха заебали, но точно последните минути ми запазиха интереса и ще се следи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|