Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 8 [ 115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 7:40 pm 
Аватар
Модератор

Тоа копеле голямо, доста добре им влияе психически и на двата отбора. Само като му видях усмивката, и тръпки се побиха от удоволствие :>
Иначе очаквам това пак да е психическа атака, да ги кара да бързат колкото могат и да попаднат в още по-голям психически капан и да бият. Но пък едвали ще изкара достатъчно от мача, че да покрие загубите които натрупа до момента и ще е доста навътре (а това е което иска и собственика).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 8:00 pm 
Аватар

Фуфу~ здраво ги оплете тоя път, целият им отбор стана пълна каша. Не мога да разбера защо мача ще продължи, след като още повече се усилва дъжда, но в такъв случай наще могат и с победа да излезнат. На привюто боса пак изглеждаше втрещен, Тоа явно му готви изненади пак :lol:

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 9:41 pm 
Аватар
Модератор

Хах, както и предположех иска да бият ама с бая отбелязани точки. Не, не имаше такива моменти с надцакванията, че беше доста яко.
Хм иначе тоя собственика, ще е дръпнал някакви връзки за да продължи играта, но 100% Тоа го очакваше това. Само не знам как мисли да избие загубите още.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 10:17 pm 
Аватар

Еми тоя мач не си даваше много зор. Ако си е починал малко и почне 1 след друг да ги изкарва, докато онея още се осъзнават. >.< Иначе сигурно собственика ще да е направил нещо, иначе няма логика да продължава мача.

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 12:20 am 
Аватар

Тоа...Тоа...Тоа!
Това аниме носи някакъв мега странен заряд. Съвсем различно от повечето неща, които съм гледала, но несравним кеф е. А Тоа просто радва. Рядко се среща толкова кръвожаден и хладнокръвен главен пич. А психологическите атаки, които раздва...Мммм.
Това с дъжда...На Оънъра 100% някви шашми са, но сметките ще му излязат криви. А Итсуки ми стана толкова жал като се отчая и той в един момент. Тоа просто ги размазва. Обаче искам директен сблъсък между двамата. Тези далечни надцаквания просто не ми харесват... :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 1:11 am 
Аватар
Модератор

Ебати кучето е тоя :> Научел правилата по-добре от другият отбор :lol: Чудно беше как ще заличи тези пари, а сега почти за всички е добре, освен за треньора им на онея :>
Собственика малко бавно загрява обаче :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 4:30 am 
Аватар
Цар Алко

Toa е ебаси и животното как само ги изигра да не плаща, смачка фасона на противника за години напред и накрая гушна два милиарда :shock: . Само, че взе да става скучно само да прецаква онзи смотан президент, дано по-силни изруди да се появят и вече да зяпаме battle of wits :lol: . Май това аниме ми става любимото бейзболно :P .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 2:01 am 
Аватар

"Красота":
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Т'Фа Owner-ът е мноУ забавен человек. Не мога да разбера, как може clc да го мрази. :hotl: Той тепърва има да си яде врътовръзката от яд. :lol:
Toua - кучееее. :P Не стига, че си imba, ами и знаеш правилата със запетайките барабар. :lol: Другият епизод някакъв стратег щял да си появи. :mm:
BTW OST-то totally ме кефи. ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 2:27 am 
Аватар

Дарку-сан уверявамте че чакав с нетърпение момента , в който оунърът ще си изяде вратовръзката от яд :twisted: :P Направо е същински кифладжия . И все пак трябва след някой и друг епизод да въведат следващият лошко , че докрая на анимето може да ни писне да гледаме как Тоа-сан постоянно му натрива носа ~
А и мениджърът на другият отбор е егати и неблагодарника - не стига че Тоа му помогна да си осъзнае грешките и да помисли малко за отбора си , пък после вика че го е унижил . Е да Тоа гушна двата милярда ама то си беше справедливо предвид тъпите игрички на оунъра и това че го пробута да играе три поредни игри .

За съжаление не успяхме да видим директен двубой между Тоа и Таками , но явно ще и го оставят нейде за финалите може би :o

За следващият епизод ~ Стратегии срещу залози >.< При положение че играеш срещу човек , от когото не може да си сигурен какво да очакваш ~ как изобщо ще мислиш стратегии против него !? Това ще го чакам с нетърпение :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 1:45 pm 
Аватар

Тоа е уникален. Не вярвам, че знае всяко правило от играта, но за сметка на това е планирал всеки аспект...Дъжда, послед валидната игра, а накрая и победата. Уникален е, просто не мога да опиша колко ме радва.

Чакам развитието на исотрията и един сблъсък между Токучи и Таками. Ама не в истински мач. Или в някой бар, или на някоя тренировка. Да не ги притиска нищо.

CLC-sama,
унижение си беше. Няма значение, че си го заслужи, и че Тоа е пич. Фактът, че някакъв новак появил се от майната си, без никакъв опит в професионалната игра, с никакво уважение към бейзбола, не само че разкирва невероятен талант, но и мачка отбора му психически,побеждава го все едно е, че смачка хлебарка. А това е най-силния отбор. И всичко това с най-самодоволното изражение на света.И аз бих се почувствала унизена. Уви, ако не хванат някоя имба не виждам как ще му отмъсти.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 2:06 pm 
Аватар

Е... :o
то че си беше унижение си беше ~ за това изобщо нямам намерение да споря . Но това не прави мениджърът по-малко неблагодарен ( в крайна сметка те не знаят за договорът между Оунъра и Тоа ) ~ А Тоа-сан ги спаси ( един вид ^^V ) от по-нанатъшно унижение
А и май Тоа спечели симпатиите малко на съседния отбор :wink: Пък и на своят докато им развиваше тактиката ( най ми хареса момента ,в който накара онзи да тича :lol: ). Обаче май Таками нещо се усъмни в щедростта на Тоа ( едва ли ще се сети за какво иде реч , но не изглеждаше впечатлен - сигурно в момента нещо го гложди отвътре )

Аз се чудя по-имба има ли от това ( сега правя асоциации с Major ама те там така не играят ) и какво трябва да има ,че да е по-имбав :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 2:23 pm 
Аватар
Цар Алко

Те точно ей такива имбави накрая ги... :sex: , не вярвам хора занимавали се с Kaiji и Akagi да се захванат с аниме тип Лайно Ноут.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 2:42 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:

Аз се чудя по-имба има ли от това ( сега правя асоциации с Major ама те там така не играят ) и какво трябва да има ,че да е по-имбав :o

Каква благодарност? Никой не може да е благодарен, когато стане за посмешище пред милиони.Ако ще й живота му да зависи от това. И реално няма за какво да е благодарен. Тоа го направи, за да спаси собствения си задник. Всъщност май не, за да го спаси, а за спечели...Той е малко злокобен на моменти. :blush:

По-имба от това трудно ще се намери, ама все пак. Итсуки има потенциала. Явно обаче като не е тренирал психологическите атаки толкова колкото Тоа и остава назад. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 6:57 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Дарку-сан уверявамте че чакав с нетърпение момента , в който оунърът ще си изяде вратовръзката от яд :twisted: :P

Уууу, лоша си. :lol: Жените сте опасно нещо. :lol:

BTW, spiral-san там е работата, че Toua вече са го ... кхъм ... "таковали". Това че се държи надуто не означава, че няма/e нямал слабости. :wink: Плюс, в 7-ми епизод Toua каза:
Цитат:
Conquer the opponent, crushing them and stepping over the fallen ones ruthlessly. Winning means dominating over countless dead bodies.
.....
With 14 runs, they're already celebrating like they've won. They haven't noticed ... the bid trap beside their feet.

Tова се научава по никой друг начин освен the hard way. Тези му думи (които между другото леееко ме подсетиха за трактатите по военно изкуство ;)) са пълна противоположност на днешната идея за FairPlay. И това е различното в One Outs. Пък и подзаглавието е такова: "Nobody wins, but I" (така че аз още сега съм казал bye-bye на онзи стратег). :lol:
Аз малко пресилено нарекох Toua imba. :drop: Владее три вида "бързи" (за сега, не че е малко, маа все пак^^;; ), но всъщност психо-атаките му са по-"страшни". :lol: Според мен единственият начин Owner-а да накара Toua да клекне e, ако се разровчи из миналото му и там да намери някаква негова слабост :roll: (ето го "флашбека" на clc-tama :P).

Профил  

Заглавие: Re: One Outs (есен 2008)
МнениеПубликувано на: Нед Дек 28, 2008 8:18 pm 
Аватар

хлип-хлип ~~ анимето ще е само 25 епизода :(
Чесно казано надявах се на повече предвид колко епизода имат Es21 / PoT / Major , но все пак е по-добре от 13ина епизода ~.~

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 8 [ 115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]