|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 2:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
AKIRA_SAN написа: Хелсинг направиха на ова, защо не и Берсерк? Ами и аз чакам от 11 години, но няма как да стане. Просто анимето се различава от мангата и тия герои не знам къде ще ги вкарват. Според мен е желателно да си остане така.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 3:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
AKIRA_SAN написа: Ако не направят, тогава аз ще направя фенска ова. аз самият съм аниматор, режисьор... Колкото до цензурата - Elfen Lied и Gantz си бяха без цензора. прочети мангата после ще говориш друго >.> Цитат: Това е от този тип анимета----> гледайте анимето, ама после ще ви се наложи да прочетете и мангата! ![:mock:](./images/smilies/mock.gif) Е, няма да я прочета, сори. fail
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 8:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1457.gif) |
AKIRA_SAN |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 05, 2005 3:53 pm Мнения: 119 Местоположение: Neo Ruse
|
Super_Beast написа: AKIRA_SAN написа: Ако не направят, тогава аз ще направя фенска ова. аз самият съм аниматор, режисьор... Колкото до цензурата - Elfen Lied и Gantz си бяха без цензора. прочети мангата после ще говориш друго >.> Забавно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз съм от едно до последният излязъл чаптър. И пак съм на това мнение, че може да се направи ова.
_________________ I want riches! I want Women! I want status and power! I want everything in the world! That includes eternal life.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 17, 2009 10:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21346_1232198158.gif) |
deto_93 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Невероятно яко аниме(според мен^^)! В началото, та и после де, малко трудно се усетих ,че 1еп е всъщност последен. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Та :артът - бива,качеството - не беше добро, но сюжета,сюжета ме грабна.После прочетох, че анимето било нещо като трейлър на мангата,но само като видях колко е дълга се отказах да я чета. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Беше ми итересно кво ще стане по-нататък, ама нямам време да се занимавам да чета такава огромна манга и супер много ме е яд щтото определено си заслужава! Edit:Признавам си - мързи ме!
Последна промяна deto_93 на Нед Яну 18, 2009 1:39 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 24, 2009 3:39 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Първи епизод ме впечетли,но след това до 10 епизод едвам го гледах Но после продължи супер,историята много ми хареса,но за бруталности,освен последния и първия епизод бяха рядко срещани Ако искате бруталности прочетете мангата,тя така или иначе е милиард пъти по добра от анимето Добре,че почнах да я чета заради него
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 13, 2009 2:11 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Анимето, сравнение с мангата, е МНООООГООО слабо ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) но все пак това е само при сравнение с епичната манга на Berserk Иначе в същност анимето е много добро. Има слухове даже че ще изкарват нова ова
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 13, 2009 3:49 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
И аз ще се съглася с lamcho00 Анимето е по-добро Възможен спойлерВ мангата си личи в началото,че е правена за тъпи лапета дето се кефят на кръв,като Хелсинг А просто няма да коментирам елфите в мангата ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Все едно да сложиш в покемон откъснати глави Някак си анимето е по-емоционално и не залага толкова на кървищата А да не говорим,че старата анимация му дава някаква малка нотка на престиж И английското аудио е много добро Даже това ми единственото аниме,което го доизгледах на английски Но наистина мангата в някои случаи е доста по-добра
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|