|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 4:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ~ Tenjou Tenge ~ (лято 2004)  Публикувано на: Сря Дек 12, 2018 6:42 pm |
 |
Cha0s |
|
 |
|
Очаквах нещо, а то па стана въобще друго.
Като цяло, не ме трогна. Толкова много действие, а накрая един свещен турнир нямаше. Най - мраза история с отворен край. Поне оная мърша умря, направо ми лазеше по нервите. Вреше си носа абсолютно на всякъде, и смее да критикува другите. Шин каза, че всеки се ражда различен от другия, тая пък "момчетата не са родени да бъдат умни".
Яд ме е, че толкова игнорираха малкия брат, има толкова потенциал. Всъщност мисля, че е много по - силен отколкото го показват. Относно любовния петоъгълник. Мога само да каза, че любовта е много коварно животно.
Чудя се дали опенига е такъв зареди чернокожия персонаж. Поне песничката на затваряне на епизодите ме радваше.
Ечито беше като сняг в пустиня. Един път на 4 години.
edit: Забравих да добавя. Защо превръзката на окото му беше с пречупен кръст?
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|