|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 02, 2008 4:49 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
fLoRi` написа: М хубав епизод^^ От началото на анимето исках Хиросе да се "върже" за Хаями :} Дано само Хотару не направи някоя простотия от ревност :/ Еее де... Той Хиросе е " The Chosen(добре де Promised) One", трябва да ощастливи всички момиченца
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 12:32 am |
|
Haruka |
|
|
|
Изненадващо взе да ми харесва в последно време това аниме. Явно силата му не е била в еччито и откакто го намалиха, стана значително по-добре.
Все още ми изглежда като отдалечено във времето с тези нрави и предубеждения и особено вярването, че когато някой от рода е виновен, децата трябва да носят тази вина и да плащат за греховете му. Някакво много странно се получава как казват на Кохината, че нейното семейство е виновно за смъртта на майката на Хиросе, тя за първи пък го разбира това и веднага почва да се извинява. Но както и да е, решили са, че в основата на историята ще стои това как всички се отиват да се преборят с подобни нрави.
На Хиросе много му се събра и взе да връща. Явно му изтече trial-а за зрение и скоро може да наложи пак обръщане към Отоха-чан. Във същото време някакви странни излюзии и разкрития за Кохината и на края избухна момчето. А тя пък тъпо реагира :/ Сега се чудя дали тази сцена от края на епизода не беше същата като в началото на 1ви еп, или просто тогава е бил друг случай с бой. Като се върне после пребита, Хиросе съвсем ще откачи.
Юй-чи ми стана много симпатична /, макар че още си спомням ужасното й държание спрямо Кохината, за което никак не й симпатизирам/. Беше сладка обаче като разправяше, че посевите нямало да я предатат или нещо от сорта.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 10:04 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Много неочакван обрат имаше О.о
Не това, че пак ослепя, то се знаеше, че ще стане. Ами, че всички твърдят, че никога не е виждал. Добре как тогава се е озовал при Хаями, как са се случили всички неща, които са факт, а трудно биха станали ако не можеше да вижда. В момента не знам дали да мисля, че всичко е било плод на въображението на Хиросе, който напълно е превъртял или се случват някакви аномалии и Отоха-чан няма достатъчното влияние/сили да оправи нещата. И в двата случая, малко остана да разберем и в момента ми е много интересно какво ще излезе.
Дразнещо си остана това пусто отношение към Хаями. Тръгна на напуска селото момичето, те ще я трепят. Е спрете се малко, какво толкова може да направи едно дете, което до сега нищо не е сторило овен, че се казва Кохината -.-
Другото пък е непрекъснатото връщане към майката. Стана някакво голямо объркване дали Хиросе си мисли, че Хаями е виновна за смъртта, че не, че е майка му или че ще го изостави като майка му.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 10:34 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Епизода успя да ме изнерви доволно... Ти мани тва че искаха да я пречукат и другите безсмислени неща... най ме издразни, като я защити и вика "Аз ще защитавам майка ми" КАДЕ Е ПРОКЛЕТАТА ВРЪЗКА?!
За къде го заплитат така незнам... остават 2 мизерни епизода... това аниме се разви в много по-лоша посока от колкото съм предполагал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 11:37 pm |
|
altostratos |
|
|
|
Ся кат гледам кво сте писали май няма го гледам. Изгледах го направо мн си държа на думата.Ем остана само последните два епизода да изгледам.На мене ми беше интересно.Се пак това е второто аниме което ма ядосва,но.А за дядото дано го гръмнат другата сериа много ще се радвам. Когато чух какво каза момчето,ченето ми падна.Тя уж беше неговата любов.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 9:21 pm |
|
altostratos |
|
|
|
ReVeNgE написа: според мен ще иска отмъщение. И най вероятно ще свърши с лош край поне така си мисля. Нещо подобно на school days всички измидат.
Надявам са да не свърши така.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|