|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 10:09 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Сериен убиец на котки и птици Ама на края ще вземе да избие всичките герои и тъкмо няма да се мъчат над любовните си проблеми.^^
Не мога да разбера защо й обръщат толкова внимание, за сега не ми изглежда някаква важна особа. А пък за кратко аниме да се занимават с мистериите на странични персонажи е по-необичайно.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 19, 2007 8:38 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
extasy написа: За Шури ми стана много странно. Като я удари баща й очаквах, едва ли не Шуу да връхлети побеснял и да я избави от ръцете на гадния баща, а пък то едно ...
жалко наистина... запомняща се сцена щеше да стане
интересно ми е ся кво ще стане с тази котка... и как ще разберат кво... ооо чакам следващия еп с нетърпение
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 6:32 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
What a touching story...
За мен ключовите моменти в епизода са два на брой. Първият е "I have someone to protect... I will become stronger!", характерната черта на почти всяко аниме не бе пренебрегнато. Вторият е, когато Аой влиза с лоли погледа и гласчето, след което отново ни показа своите тайни мръснишки помисли (макар, че не би трябвало да знаем какво си мисли :Р).
Като цяло, беше от по-добрите епизоди, много червено много нещо ^^'.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 10:15 pm |
|
KPyMaTa |
|
|
|
Мн ме кефат такъф тип анимета. жалко 4е тва е само 13 еп неможешели да е 26 ops: а тоя 100%е кълцал вени нема начин
пс:какво е лоли питал съм и преди ама нищо неразбрах да не идва от lolipop?
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 10:21 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Safiir написа: loli/lolicon ( ロリコン ) - Това е съкращение от Lolita Complex. В действителност loli има доста значения. Когато се каже за определено момиче, че е loli това означава, че е около или под "възрастта за съгласие" ( не съм сигурен как точно е този термин ), която в Япония ако не се лъжа е 14 години. Когато за мъж се каже, че има lolicon тогава на практика е синоним на педофил. Принципно loli мангата и доуджиншитата включват секс между някой по-възрастен и малко момиче. С една дума педофилски простотии. Като цяло за разлика от moe термина loli се свързва със секс и не се гледа с добро око на хора, които имат такъв фетиш.
Еми то в това аниме толкова подобни се срещат, че е хубаво и тук да се види терминът :Р.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 11:10 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Що и lolipop става (тъкмо открих в речника и думата lolly)
Аой и нейните мисли всеки път надминават предишния по МПС. Списанията са класика в жанра, ама кърпичките бяха бонус.
Шуу малко ме разочарова тук с този драматизъм когато се изправи внезапно и се метна към решетката. По-спокойно де..
А Нанака ми хареса, нещо ми става XD. Ама право си беше момичето, много добре си го изкара- като за човек, който даже не я позна първия път. А въпросният човек е много зле щом говори такива неща на майка си по телефона И пак онзи мистериозен часовник...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|