Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 6 [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 5:39 pm 
Аватар
Sky King

Мдам изглежда предстои голяма битка.И на мен ми е малко странно ,че измряха толкоз герои и няма някой любовен седмоъгълник ,ма май така е по-добре.Да видим следващите 2-3 епизода ,очаквам много от тях.

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 9:08 pm 
Аватар

Новия епизод ме остави на нокти как може да завърши точно преди яките събития изядох се от яд :( Добрата новина е че следващите епизоди се очертават да бъдат от задоволителни по- и по- и по- ...
Но този подчинения на Кис нещо ме дразни. Надявам се да се оправи в следващите епизоди, а иначе срещата на Жоми и Кис беше беше черешката на сладоледчето ми :love: Само така да продължава

:D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2007 9:55 pm 
Аватар
Цар Алко

наистина доста добър епизод, бас ловя, че следващите ще са още по-добри.очаквах повечко бой между Jommy и Keith, но явно са го оставили за по-късно... Интересно ми е като дойде в съзнание Keith какво ще си поговори със Soldier-a :) Иначе не ми стана особено приятно Jommy като взе да се сдухва от безсилие и да плаче, наистина доста му се насъбра напоследък покрай тия разногласия, а сега нищо не може да изкопчи от чернокоското за Terra. Следващия епизод ще е интересен определено, ще видим каква е връзката между Physis и Keith :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2007 5:57 pm 
Аватар

Хе, става още по-интересно. Матсуки тръгна да спасява Кийт :o За какво му е? Нали уж се страхуваше от него и искаше да го убие, пък сега хукна да отървава от ръцете на Мютата.

Чудя се какво ще стане, ако и него го хванат? Как ли ще реагират
останалите като разберат, че Мю работи за елитите?

Иначе ми стана много жал за Жоми :( С всичко сам трябва да се оправя. И няма ли да дадът отново детето на Катерина? Нали каза на Жоми, че те са тук и ще го подкрепят? Трябва да има някаква причина за това..... В следващия епизод Блу май ще се събуди,а :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2007 7:55 pm 
Аватар

samara написа:
Иначе ми стана много жал за Жоми :( С всичко сам трябва да се оправя. И няма ли да дадът отново детето на Катерина? Нали каза на Жоми, че те са тук и ще го подкрепят? Трябва да има някаква причина за това..... В следващия епизод Блу май ще се събуди,а :D

Блу може да не видиш ама със сигурност ще има нова приянта изненада. А между другото трябва май нови пенички да има да видим дали ще са на висота :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 11:36 pm 
Аватар

:( Лицензираха го :( дропнаха го.... Не е чесно .... Всеки момент щяха да изкарат 15 еп а сега дори и до него не мога да се докопам :( А две седмици се сдържам да си изтегля раутата и да си ги изгледкам само и само заради съба им на сайзен :( Сега шанса друг да го събне и аз да остана доволна и от новата група (да свърши преди появата на двдто)....
Отивам да се правя по висока... :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2007 11:53 pm 
Аватар

Не смей да се правиш на по-висока, какво ще стане ако умреш? :lol:

Наистина ли са го дропнали :shock: А, аз се чудех защо толкова се бавят с епизодите, уж вече трябваше да са пуснали 14 и 15 :(
Гадно, мразя когато става така...... :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 6:12 am 
Аватар
Цар Алко

faye е права ми дропнаха го просто, хайде да не плюя огън и жупел по saizen, но те горките при най-малкия проблем и дропят си по нещо, а се занимават със 29832822832 проекта.въпреки, че са ми любимата спортна аниме група отказването от ТТ си е удар по мен :(. faye- душицо не се прави по-дълга, защото ако не успееш ще видиш после какви хора живеят по света и ако разбереш за тях - жална ти майка. втори епизод на сенсея рулз :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2007 9:41 am 
Аватар

Реших че вече не искам да ставам баскетболистка и се заех да си изтегля 14 и 15 епизоди (Сенсея много популярен нещо :lol: )
Не е просто истина какво става нататъка. Надявам се някой да продължи да гледа вместо да чака за двдто щото не знам как ще понеса иначе тез епове без да мога хубаво да си спойвам на някого :idea:
spiralkinda найстина доста проекти напоследък им се насъбраха да дропват :? Кофти ама какво да се прави. Първо ES21 сега Terra...
Както и да е изляззох от депресията си и ето тук съм качила временно докато бгшеар се оправи новите ОП&ЕНД караокета които сайзен се съгласиха да дадът :) Лично първия сет повече ме кефи но и това не е за изхвърляне :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2007 10:29 pm 
Аватар

Изгледах най-накрая и събнатите версии на еповете до 16 и установих че всичко важно съм си разбрала и от равовете. Как да е Макото добре са се справили макар че прави впечатление пълната ллипса на каквито и да е ефекти, но за някой който така или иначе само иска да го изгледа това е напълно достатъчно. Сега по същество:

Блу е звездата на тез епизоди, макар малко странно седи факта как в началото едвам креташе, а в края на 16 и после в 17 епизоди кви ги свърши. Другото нещо за Физиз и Кис - Нещо не ми е много ясно там. От това което са дали до момента излиза че Физис също е вила родена като Кис просто по рано е извадена от тубата, което ще рече нормално децата се изваждат като бебета и се дават на родители да ги отгледат, но Физизс по-късно е била, но това не казва каква е връзката и с Кис. По моя си теория смятам че днк то и и това на Кис са едно и също. Кис е клонинг на Физис, но все още нямам солидно доказателство. И пак има нещо което не е наред, но.... Колкото до Кис допълнителен коментар - струва ми се че мрази всичко което изразява свободно чувствата си след като той не може(нали бил като машина), но въпреки това май има омраза към Мютата заради Сам. Жоми пък в тез епове чак след смъртта на Карина придоби повечко решителност. Иначе ми приличаше като да е приятел а не техен лидер. И последно за Тони трябва да се обърне внимание, но нека следкато се преведе и 17 еп че така много ще се спойва.

Ей така се радвам че продължиха да го събват :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 1:16 am 
Аватар

Не ме интересува че ще прозвуча като абсолютна fangirl но Keith Anyan е просто божествен *вее си* Не стига че е брутално красив но и е и брутално гаден ... убийствено добра комбинация :lol:

Последните три епа ми се събраха на веднъж да ги гледам и съм въодушевена! Направо бях обаче със зяпнала уста когато този мръсник беше готов да остави Physis да умре ... пак спечели точки ^~

Искам Jomy малко да порасне ... в смисъл те годините минават но той още си прилича на детенце! Знам че е Мю и ала бала ама някак на фона на онази чернокоса машина за убивинe ... не е равностоен противник :?

Притеснява ме че Blue ще умре съвсем скоро ... а аз така си го харесвам ... с Jomy са прекрасна двойка ... пък да не говоря колко добре изглеждат заедно Keith & Matsuka :P :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 6:45 am 
Аватар
Цар Алко

Нямам търпение най-накрая някой да срита задника на това арогантно копеле Keith, пълен въздух под налягане. Засега само отърва кожата благодарение добротата на Jommy и Physis.Трябваше още в началото да му изпържат мозъка и да прави компания на приятелчето си Sam. Давай като не изпитва нишо и да требе мю-та ей така за кеф. Момента когато строши от шутове главата на един от войнитенаправо ме изкара извън релси. Оше 2-3 подобни епизода и ще ми заеме първо място в класацията за най-омразен аниме герой(засега там е Рику от ES21, още по-тъп е и в мангата там :x ). Радвам се, че поне Jommy започва да се сеща за какво става дума и май ще има потрошени кораби на humans. :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 5:01 pm 
Аватар

Доста разногласия за Кис има. Прекалено голям мю мразец го направиха :? Ако съдя само от тез няколко епа и на мен ще да ми е от омразните герои, но за щастие скоро ще му дойде акъла в главицата (сори Kagome но дявола няма да си седи дявол).
Колкото до 17ти Тони най накрая порасна това го чаках да стане още в 15 епизод. Физис и Блу си била последно сбогом и Жоми завърши церемонията по ставането на истинския солжър(Тез червени очички дет извади бяха черешката на сладоледа) Сега очаквам всеки еп от тук нататък да има повече или по малко битки. Не ми се вярва да има време някой да си отдъхне :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 5:27 pm 
Аватар
Цар Алко

мдаа това със червените очи беше супер. всички досега мислеха Jommy за временен солжър като се надяваха някой ден Blue да се събуди и всичко да се върне по старому. Наистиня явно доста битки ще има докрая супер супер супер :lol: Уф на тоя пак му спасиха задника, пълен неосъзнат палячо е :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 11:26 pm 
Аватар

Уаааа :( Блу умря :( Не е честно...... :( 4 епизода наведнъж дойдоха много шокиращо...... Тони пък от къде я извади тази сила, заедно с другите деца на Наска.... :o По едно време даже ме достраша от него, особено когато отиде да се опита да убие Кийт.

И сега, какво...... пак война? Личи си, че този път май и на някои от хората не им харесва какво прават Елитите.... Жоми ме изненада :D С тези червени очи, и решителния глас..... и заповедта..... изобщо сега ще стане дори по-интересно.....

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 6 [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]