|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 4:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 11:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=332_1258504865.jpg) |
Karia~chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
endic- написа: Единственото нещо което не ми хареса беше силният "елемент" на изнасилвания през цялото време :0
Лично аз такъв елемент не помня да е имало... само на едно две места... голяма работа, допринася за тежката през по-голямата част от времето обстановка.... А в тази тема даже не помня дали съм писла... както и да е, много любимо аниме... *въздиш* А български съб няма... май
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...![Изображение](http://i43.tinypic.com/2d1pt0k.gif)
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 7:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25487.gif) |
Osirus |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Още не съм го гледал (смятам скоро време да поправя тази грешка), та днес гледах един филм "Shinobi", историят на който ми напомня много на това аниме (съдя по представянето и коментарите ви)... Та който иска може да види филма и да ги сравни ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ...
_________________ yo yo yo yo yo yo - i kill the rock rock rock rock yo then
then she killed my brain brain brain brain brain brain brain brain
nothing hurts anymore - nevermind... then she killed my brain
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 1:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25231_1307539690.jpg) |
moonbeam |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
es ~ vampire. написа: На мен ли така ми се струва или някакси ми е близко до филма Shinobi? ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
Не ти се струва,филма е правен по анимето доколкото знам,но анимето е много,много по-добро от филма,така че не се подвеждай и продължавай да гледаш...
Съгласна съм с allinyourhands и на мен много ми харесва ,че жените се бият наравно с мъжете,а не са някакви слабачки,а арта е повече от дъбър...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 05, 2008 2:02 pm |
Beleg Kutalion |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Роман => Манга => Аниме => Филм.
Филмът не е лош, но има доста промени, които едновременно му придават уникалност и наред с това го правят по- малко гледаем за феновете на анимето.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ..:: Basilisk :.. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 10, 2010 6:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Мнооого добро аниме, с добър арт и саундтрак. И е по-добро от мангата, да не повярваш... Героите са интересни и макар че има бая мелодрама - ендинга е задоволителен. сред топ 10 ми е.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ..:: Basilisk :.. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 31, 2010 7:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
ми то тва идеята на анимето... Безмисленото убиване на вс ниджи - и от двете страни бяха мн печени.И CATCH 22 драмата на анимето... Ни стаа- требе се тепат до край ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Судбина и обреченост.Нямаше как да прекъснат цикъла - дори и след смъртта на Тензен
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|