Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 13 [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 12, 2007 12:49 am 
Аватар
Цар Алко

ми героя Шекспир яко не струва, ама яко :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 1:22 pm 
Аватар

Cagalli верно ли са на по 13 :shock: E изглежда съм пропуснала тази "малка" подробност когато четох едно време книгата ... сега осъзнавам че е било съзнателно *безмълвна*

Как успяха да пропилят хубавата сцена ... само как ме е яд ... Жулиета приятно полегнала на пода ... с влажни разпръснати коси ... пелепнали копринени дрешки ... нежно паднала презрамка ... Ромео ... удобно съблечен до кръста ... на един колан разстояние да се освободи и от останалите си ненужни кралски дрехи ... на един дъх разтояние от нея ... въображението ми вече работеше с 10 секунди на пред и виждах как уползотворяват ситуацията ... а то какво ... той ще се ИЗЧЕРВИ ... и ще се отдръпне като опарен ... а тя още лежи долу и го чака ... даже цуливка няма *#@#*$#@#* :rant: ... *опитва се да си поеме дъх* ... направо ми
секнаха мераците след тая сцена ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 1:48 pm 
Аватар

Bleed4me написа:
Това е Зоро...не
...това е Дъртанян...не
...това е Алукард ...не по дяволите
...а това била Жулиета ...е малшанс :лол:
:

БУАХХАХАХАХХА :lol: :lol: :lol:
иначе някой има ли линкове за
събнатото аниме от 1ви епизод
нататъка,ама да не е .mkv файл :/
по възможност .avi *гледа миличко ^^*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 5:21 pm 
Аватар
in need of a hero

Kagome написа:
Cagalli верно ли са на по 13 :shock: E изглежда съм пропуснала тази "малка" подробност когато четох едно време книгата ... сега осъзнавам че е било съзнателно *безмълвна*.

Ми в оригиналната история са на по толкова, абе наистина си бяха деца (13-14)... Ама тия в анимето май ги изкараха по-големи (16?) или нз... не съм сигурна щото никъде не бяха казали точно :?

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 14, 2007 5:49 pm 
Аватар

Ем на 16 са в анимето,нали Жулиета като ги навърши и разказаха за миналото й...Пък и ко ви пука на колко са били в оригиналната пиеса важното е че анимето е мноо интересну :lol:

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2007 5:30 pm 
Аватар

Гледах 6ти преди малко.. аз се чудех за какъв дето се появявал на края говореше Еликс. Общо взето като се появи почнах да викаm "Kyaaaaaa~ He is so hoot ^^"
и наистина радва ^^
Колкото до възраста.. нямаше да ми пречи ако бяха на по 13 и в анимето, но аз по принцип не харесвам да гледам анимета в които героите са на по-малко от поне 15 :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2007 1:10 am 
Аватар

Според мен така си е по-добре.... направили са ги по-големички, плюс че се връзва с историята дето са я вмъкнали за интерпретация, а и така е по-интересно...... възрастта в случай е перфектна.....

А, аз ще си изям една от многото шапки, ако този дето се появи на края не се окаже Тибалт (или там както му беше името.....трябва да се хвана да прочета оригинала)..... Как се появи обаче :love: И конят му един такъв черен, с рог на челото, големи черни криле :love:

Да вземат да превеждат по-бързо..... между другото групата прави много добри преводи.... спирах на 3 пъти епизода за да търся значението на някои думи.....

Бащата на Ромео се изживява прекалено много като тиранин.... бащата на Бенволио си беше прав в случая.... всичко това което беше предложено неминуемо ще доведе до още повече и по-големи бунтове....

А самият Ромео трябва вече да вземе да се поразрови малко повече...
То хубаво се досети, че тя може да е Red Wirlwind (и се шашна като разбра, че е прав), има интуиция момчето.... ама е време да разбере малко повечко за нея..... уж е хлътнал по нея, а знае само как се казва и, че е бунтовника, който баща му търсеше...... Според мен майката дето я видяхме в предишните епизоди би могла да му каже, ако я поразпита малко повече.....все пак се е отказала от името Монтеки, а зад това трябва да си има причина.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2007 3:16 am 
Аватар
Feed you with a kiss

Анимето изглежда интересно!
Иначе съм чела две версии на Ромео и Жулиета... Едната беше поднесена по-детски....като приказка! Втората няма да я коментирам... Нз кой точно беше,но говореше за брулене на сливи :lol: Да,в перверзния сми на думата!

Някой знае ли колко еп. ще бъде,понеже аз нещо не съм по по-дългите анимета.... Просто ме хваща мързата да ги гледам :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2007 12:49 pm 
Аватар
in need of a hero

Този накрая на епизода ще го изям с парцалките!!! Защо имам такава слабост към мистериозни типове, които гледат сериозно?!

Кхъм... та епизода беше добър. Още страдам за доктора обаче. Беше толкова готин персонаж о.0 ! Да не говорим за хубавата му женичка, която още се чудя как намираше сили толкова да се усмихва и да е мила и бла бла бла. I mean... WOW! Аз нямаше да мога :? .

P.S. Love child адския профил! От къде е картинката? В смисъл от някоя манга или просто арт =}

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2007 12:58 pm 
Аватар

Доктора и аз не исках да умира и все пак речта му беше добра. Колкото до жена му омг и аз и се чудех.. ами децата.. като разберат след години че баща им се е жертвал~ а колко бяха сладки като си играха със момчето ^^

P.S: всъщност намерих нещо за писане само заради профила на Love Child .. не е ли велик xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2007 1:42 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

Значи не се знае колко епизода ще е? Ако имаше манга щеше да ми е по-лесно :lol:

П.п. Да не видя нещо! XD
Арт е! Една мацка ги прави тези! Мн е добра! ^-^ Мисля,че си издава някакви новели,обаче нз нищо повече!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 10:16 am 
Аватар

Снощи изгледах в тубата първите 2 епизода. Сладко е. :) Не съм чела трагедията и ми е адски интересно. Само че няма други качени там, та да попитам до кой епизод е в момента?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 11:22 am 
Аватар

има го на тракера, поне досега е излязло до 6-ти епизод със субтитри.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 11:03 pm 
Аватар

Доктора според мен беше нужен за развитието на историята по-нататък.... вярно, че беше много готин персонаж, ама трябваше нещо да се случи за да се попроменят нещата из града...а и видяхте ли после Жулиета как хукна да спасява Викторио (не знам си кой си) и семейството му.... беше доста по-ентусиазирана от останалите.... жалко за доктора... Мен ми е интересно, ако Жулието разбере по-късно, че свещеника е отчасти виновен за решението и смъртта на доктора, какво ли ще стане? :?

П.С. Някой случайно да знае откъде мога да изровя оригиналната песен ~You Raise Me Up~ и кога излиза саундтрака на анимето? :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 23, 2007 5:01 pm 
Аватар

Определено след 7-ми епизод това ми е едно от най-любимите Анимета... IT ACE - друго няма какво да се каже за него ;)

А за песента от OP и аз я сиакм цялата, ама нещо не я намирам... Сугурно не е излязла, но и датата на излизане незнам :lol: Иначе се казва INORI ~You Rise ME Up~ (btw English версията е по-добра)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 13 [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]