|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 12, 2007 12:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ми героя Шекспир яко не струва, ама яко
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 19, 2007 5:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Гледах 6ти преди малко.. аз се чудех за какъв дето се появявал на края говореше Еликс. Общо взето като се появи почнах да викаm "Kyaaaaaa~ He is so hoot ^^"
и наистина радва ^^
Колкото до възраста.. нямаше да ми пречи ако бяха на по 13 и в анимето, но аз по принцип не харесвам да гледам анимета в които героите са на по-малко от поне 15
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 20, 2007 1:10 am |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Според мен така си е по-добре.... направили са ги по-големички, плюс че се връзва с историята дето са я вмъкнали за интерпретация, а и така е по-интересно...... възрастта в случай е перфектна.....
А, аз ще си изям една от многото шапки, ако този дето се появи на края не се окаже Тибалт (или там както му беше името.....трябва да се хвана да прочета оригинала)..... Как се появи обаче ![:love:](./images/smilies/love.gif) И конят му един такъв черен, с рог на челото, големи черни криле
Да вземат да превеждат по-бързо..... между другото групата прави много добри преводи.... спирах на 3 пъти епизода за да търся значението на някои думи.....
Бащата на Ромео се изживява прекалено много като тиранин.... бащата на Бенволио си беше прав в случая.... всичко това което беше предложено неминуемо ще доведе до още повече и по-големи бунтове....
А самият Ромео трябва вече да вземе да се поразрови малко повече...
То хубаво се досети, че тя може да е Red Wirlwind (и се шашна като разбра, че е прав), има интуиция момчето.... ама е време да разбере малко повечко за нея..... уж е хлътнал по нея, а знае само как се казва и, че е бунтовника, който баща му търсеше...... Според мен майката дето я видяхме в предишните епизоди би могла да му каже, ако я поразпита малко повече.....все пак се е отказала от името Монтеки, а зад това трябва да си има причина.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 20, 2007 12:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Този накрая на епизода ще го изям с парцалките!!! Защо имам такава слабост към мистериозни типове, които гледат сериозно?!
Кхъм... та епизода беше добър. Още страдам за доктора обаче. Беше толкова готин персонаж о.0 ! Да не говорим за хубавата му женичка, която още се чудя как намираше сили толкова да се усмихва и да е мила и бла бла бла. I mean... WOW! Аз нямаше да мога ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) .
P.S. Love child адския профил! От къде е картинката? В смисъл от някоя манга или просто арт =}
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 23, 2007 5:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Определено след 7-ми епизод това ми е едно от най-любимите Анимета... IT ACE - друго няма какво да се каже за него
А за песента от OP и аз я сиакм цялата, ама нещо не я намирам... Сугурно не е излязла, но и датата на излизане незнам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе се казва INORI ~You Rise ME Up~ (btw English версията е по-добра)
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|