|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 05, 2005 11:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=419_1288813909.gif) |
kirara |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 9:57 pm Мнения: 818 Местоположение: Soul Society
|
Новия епизод ми намирисва са "Краля на шаманите",само дето отборите са по 5 ,а не по 3. apcho написа: Абе кога мислите, че ще се разбере нещо за силите на Мори? Предполагам ,че силите и ще се появят в най-критичния момент(демек когато Уеки и онзи новия губят и не могат да се защитят.....)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 12, 2005 7:54 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
x-laws написа: Ще разберем скоро(надява се).Иначе 10-тото май се казва "SATAN"доколкото разбрах аз ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
охо ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Satan, a? е стига, колкото и много да пролича на Shaman king, е доста добро, на мен маймуната ми хареса, но силата му е ужасно тъпа... започвам да се отчайвам и очаквам силата на Мори да е нещо, като "The power to change myself into the richest person", което тя повтаря непрекъснато... а извинете, но как така ще я включат в битката без да й разяснят каква точно е силата й, нищо че нейният God Candidate е в hella, би трябвало да й кажат ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) тя как изобщо ще се бие без да знае нищо... историята на Тенко беше много сладка, но на мен ми беше досадна, все пак не може ли поне едно аниме да мине без такава история... и какво накрая се оказа, че нито един човек от групата няма да направи своят god canditate Бог когао победи, всички се борят за някой друг...
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 25, 2005 2:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=443.jpg) |
Kaito |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 01, 2005 11:55 pm Мнения: 69 Местоположение: Sofia
|
x-laws написа: Не знам за последните епизоди ама тоя маймуняк е някав Clone на Tom Sawyer,което поне на мен супер дразнещо ми действа идеята да заменят човешки персонаж с маймуна.... ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Мдаа... има нещо такова, ама като разбрах, че дубльорът му е Yamaguchi Kappei ![:spinin:](./images/smilies/spinin.gif) и вече не ме дразни
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 28, 2005 1:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=818.jpg) |
link |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
последно гледах 7 еп. и ще продължа кът си изчистя харда
но се пак по темата:
след всеки епизод оставам очарован
просто е върхът
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|