|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 5:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 31, 2013 2:49 am |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Най-после отделих време да изгледам Фулбринг арката анимирана. Доста добре са се справили с адаптацията ѝ. В края малко ръшнаха нещата и изпуснаха някои неща, но не е болка за умиране. Изключвайки филърите, макар че повечето ми бяха интересни, анимето е изключително добро и е много добра адаптация на мангата. Надявам се след година-две да го продължат с финалната арка, която засега в мангата къса ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) 10/10 от мен Thank you, Bleach anime. ![Изображение](http://28.media.tumblr.com/tumblr_m0hbdl3RhV1rqfhi2o1_400.gif) I hope to see you again.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 06, 2014 7:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
KoP3Le7o написа: Починал е сеюто Масааки Цукада(сеюто на Генрюсай от "Блийч"). Почнаха да се гътват готините сеюта като мухи... http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... asses-awayR.I.P. Демн ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Дано да намерят друг с достатъчно епичен глас, че да го замести като дойде времето за следващият сезон.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 24, 2014 1:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
ама full rewatch Какво ме сполетя ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Явно доста съм била бличосана без да го осъзнавам... 100ците анимета в листа на чакащи ще има да си чакат... entering *SS* Arc И тоя път дъб да видя ко са осрали и ко не
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 04, 2015 12:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=52377_1695987142.jpg) |
bg_voin |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 19, 2015 4:03 am |
DiaDora |
|
|
БЪМП!!! Приключих тоталния си риУотч на Бличо, този път с дублаж, много внимателно следейки историята дума по дума. Трябва да призная, че си има своите големи предимства за представяне на гъдела на историята, закърпих някои сюжетни дупки, които не бях разбрала зарад бъгав превод в съба и мангата. Друго си е профи превод. Времето наистина е най-добрия кантар за всичко. Не съм подозирала колко съм се била сраснала с Блийч Вселената и колко много всъщност обичам историята и многобройните герои- протагонисти, антагонисти и дори филърни герои. Всеки носещ своя почерк, уникатност и харизма. Станали са ми като екстеншън на съзнанието. ОГРОМНО благодаря на създателя му Кубо и на аниматорите, които свършиха прекрасна работа - дано да я вършат и за в бъдеще. Признавам, не беше любов от пръв поглед и имах своите проблеми със стартирането на анимето,части от историята и хода на събитията...но консистенцията му беше плътна като цяло. Спечели ме незабележимо и прогресивно и ме накара да го заобичам до там, че да не давам шанс на други епични по репутация многоепизодни шонени, а да се връщам все към него. Влюбвала съм се и в други шонен анимета заради техните достойнства, но те са прекосявали небосклона ми като комети, светещи за определено време, а после рано или късно отминаващи- пример първата ми шонен любов Наруто,ама тя безславно увяхна и безвъзратно ме разочарова. НО форевър в центъра на тоз небосклон си остава да грее като слънцето един БлИйЧ. А ГримжоУ наистина като един КИНГ оглавява класацията ми на любими герои от как гледам аниме и нема кой с топ да го мърдане от там. П.П. Чакаме продължение и дотогава си ->
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: <>Bleach<> (есен 2004) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 21, 2018 3:44 pm |
DiaDora |
|
|
BLEACH - ze livo action ! Diadora's comments: Както сигурно знаете, Нетфликс зациркулира филма почти веднага след премиерата му в Япония и в момента е лесно достъпен за феновете на тази платформа. Еми, ХАРЕСА ми Филмът представлява свободен преразказ на една от Jump Fest OВИ-те- където Ичиго се бие с Гранд Фишер + Първата арка в съкратен вариант. Изборът на японски актьори е учудващо сполучлив, а битките са направени много силно Косата на Сота Фукуши можеше да я докарат малко по оранжева като че ли, но предполагам са гледали да е по-реалистична и са наблегнали на тъмно русо с оранжеви оттенъци. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Рукия (Хана Сугисаки) и Бякуя (Миави) както и Ренджи пък си имаха доста силно присъствие и си кореспондираха прилично с аниме-персонажите и на външен и на всякакъв вид. Трябва да отбележа, че страхотно бяха развили връзката на Ичиго с Рукия, даже бяха вкарали и романтични елементи за хард-кор ИчиРуки феновете. Ако сте от тях, филмът е просто задълже! От останалите герои, Кон малко липсваше и някои други второстепенните характери, като антуража на Урахара шоп и някои съученици, но за краткото време признавам са направили чудеса да предадат идеята и атмосферата на Блийч Вселената. Музиката на анимето , която се е сраснала със съзнанието ми липсваше откровено- осбено Ичиго темата, но постепенно свикнах и с новия аранжимент. Абсолютно препоръчвам да му метнете едно око. Мисля, че за джап лайв си е направо за Оскар. Дано има и други филми ако продължават в същия дух.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|