|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Дек 24, 2011 11:01 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Младежи? По една случайност доста от феновете в този форум със сигурност сме по-възрастни от теб ама нейсе. Има го преведено на английски, немски, френски, бразилски, италиански, испански, руски, португалски, гръцки, китайски, словашки. Но съдейки по неграмотния ти пост и некоректно зададен въпрос съм сигурен, че питаш за български превод. Отговора е не. Евентуално някоя от бг суб-групите ако се е захванала може и да имаш късмет. За да провериш погледни в раздела за субтитри, който е малко по-надолу от текущия.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Май 19, 2012 1:59 am |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
Burnx всеки си има право на мнение и вкус.... Какво да ти кажа и на мен анимацията на Bakemonogatari не ми допада... Всъщност както не ми допада анимацията на последните продукции на шафт като цяло... някак не съм привърженик на този тип... как да го нарека... рандом картинки с много як арт нахвърляни една след друга в близък и далечен план (подчертавам близък понеже там по-лесно се забелязва това, за което говоря) с много малко движение и адски дългите разговори... или още казано с точен пример: дават им само очите на двамата герои, които водят разговор, шаващи леко и прехвърляки си топката от едните на другите според сценария на кого са следващите реплики, като така минават 2-3 минути в разговор... аз на това не мога да кажа красива и забележителна анимация.... Просто е хората са си вложили много страст в арта и никаква в анимацията поне за мен ....
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Май 19, 2012 9:21 am |
|
velush |
|
|
|
Самият факт, че някой може да се дразни от анимация, която нарочно е предвидена да е странна, накъсана и непоследователна, а артът сюрреалистичен...е доказателство за пълно пренебрежение, какво представлява Bakemonogatari и какво се опитват да кажат авторите с тези художествени средства. Освен това показва известно непознаване на тема арт-кино. Обаче продължението Nisemonogatari се подигра с ценните и интересните неща от Bakemonogatari, пращайки по дяволите алтернативността и смисъла на целия този арт. Някак охладнях към целия френчайз и това че нарутардчетата имат смелост да го заяждат "колко некадърно е направено" не ме ядосва, както би се случило преди година.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Май 19, 2012 10:10 am |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
никой не е казал че се дразним от нея... казах, че не ми допада съвсем различно е... и защо точно трябва да сме възхитени от дадена анимация само защото са я направили нарочно странна и накъсана? или понеже е странна и нарочно направена трябва задължително да ни хареса? И да говорим то е направено нарочно така затова е страхотна... а да и аз поне не съм от нарутардчетата или поне така си мисля
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Съб Май 19, 2012 11:12 am |
Orion |
|
|
|
Psycho Logical
Повече ми допадна от Nisio Isin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|