|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 19, 2011 3:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44684_1309784108.jpg) |
Teddy~chan |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
HepMu написа: Характерът на Мисаки е ужасен, неговия си е много добре ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Именно. Много се дърпа нещо, а не мога да разбера защо. erejnion написа: Поне да бяха хубава двойка с Мисаки... На мен ми харесват като двойка. А попринцип аз също не харесвам руси, сега се изненадвам, че ми допада. Като характер ми харесва също, въпреки някои дребни забележки.
_________________ it's like an explosion, every time I hold ya wasn't joking, when I told ya you take my breath away, you're a supernova
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 19, 2011 3:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Мисаки, че е с лош характер, с лош характер е. Но е доста по-добре от тоя... При нея проблемите са по-скоро това, че живота я е принудил да стане страшно лидерска персона, и да е по-малко easygoing спрямо другите на нейната възраст. Усуи е тролче, което използва един много мръсен метод да се сближи с Мисаки, никога нищо не казва за себе си, за мен поне показва доста малко уважение към Мисаки, по-скоро си играе с нея, и ... добре, да речем, че причината да не го харесвам, е че е около противоположното нещо на това, което искам да бъда. По-добре да не казвам повече, така или иначе съм го забравил анимето вече. едит: Теди-чан ме изпревари... еми, и аз да бях на мястото на Мисаки, и аз щях да се дърпам. Ей... само аз ли имам нещо против това да се забивам с хора, за които не знам почти нищо? едит2: от нейна гледна точка той не е "the good male lead, who will inevitably win her in the end", той просто е някакъв непознат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 19, 2011 3:39 pm |
Teddy~chan |
|
|
Ами, в действителност той дори да се опита да й каже нещо за себе си, тя бяга. Тя се опитва да се внуши, че той си играе с нея, което не е така. Явно не може да приеме, че някой я обича. ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Като виждам мнението й за момчетата, не знам дали ще се съберат... ще го доизгледам и ще видя. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Едит: По средата на 9 еп съм и е леко конфузно. Пропуснах ли нещо? Откъде се взеха тия кораби, птици, кучета и защо Мисаки е The Peach Boy? Малко разяснение... нищо чудно да съм пропуснала нещо.
_________________ it's like an explosion, every time I hold ya wasn't joking, when I told ya you take my breath away, you're a supernova
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 19, 2011 3:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Е, да бе, ама за мен начина, по който той дава тази сигурност, е същия, по който стопанина дава сигурност на домашния си любимец... ок, преувеличавам, и то доста, но мисля че виждаш какво имам впредвид. А, Теди-чан, не си го догледала анимето все още? Тогава по-добре да маркирам в спойлер... не че е много спойлърващо, ама все пак... едит: догледай го епизода, май че си го разясняваха накрая
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 19, 2011 3:52 pm |
Teddy~chan |
|
|
Ами, вчера го почнах. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе четох някакъв коментар, че се събират. ![:vicious:](./images/smilies/vicious.gif) Според мен си отиват. Дано да поопознаем още Усуи, щото ще бъде неприятно иначе... А пък той щом е толкова потаен, може да се окаже, че има някаква зловеща тайна, която не бива да бъде разкрита. А дано да го разяснят 9 еп, щото ако не го направят ще остана с отворена уста. ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Edit: Оо, доизгледах го.
Последна промяна Teddy~chan на Нед Юни 19, 2011 6:10 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 21, 2011 6:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
ок и тука не съм писала... та тука пак главните герои не ме кефят много... най си ме радваше онзи дето мяза на момиченце ...беше толкова kawaii~ ^^ иначе да се включа в горния спор... това че усуи не казва нищо си е стандартно поведение на герой от манга/ така де на шоуджо манга/ ...нито е странно нито нищо... даже си е нормално да е такъв /може просто да съм свикнала/ иначе то в края винаги става ясно какъв е този герой /поне в повечето шоуджото/ ..характера също е стандартен... всичко си му е стандартно на усуи ...а това дали го прави интересен или дразнещ вече е въпрос на лично мнение...а и... HepMu написа: А после и в мангата като я сгащи на стената ауууу....всяка жена иска такъв мъж :"} desu ne~ ...всъщност и това е стандартна реакция
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 23, 2011 3:21 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Най-после изгледах последните 6 епизода. Добре си беше анимето като цяло, очаквах малко повече в края, но и така си е добрe +това най-вероятно ще има 2-ри сезон. ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) 9,5/10 от мен
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kaichou wa Maid-sama! (пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 18, 2017 6:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Леко скучно ми беше, ако съм напълно искрен.
Той и осигуряваше сигурност която не може да получи от никой друг. Лекото дразнене от негова страна, не е защото не я уважава, а защото това е нормално при тази възраст при харесване на момиче. По - интересното е, че и го причиняваше по определен начин. Иначе той си е от агресивния тип. При нея факта беше, че не може да осъзнае чувствата си и чак когато осъзна чувствата си тогава разбра какво е чувствал той през цялото време. Малко ми е кофти за новия герой, имаше толкова потенциал с него, но уважавам избора да не го развият.
Това аниме имаше и тъмна страна. Бутането на вице президента към лявата страна, да не споменавам че искаха да го изнасилят в края на единия епизод. Момента с заплахата на момичетата.... абе яко рапе имаше в анимето.
Когато учих в средно училище до нас имаше друго училище което се състоеше единствено от момчета, но в определен момент се прехвърли едно момиче. Ем какво да ви кажа... май я развалиха.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|