Изгледах първи сезон и ме разочарова доста. Романса го няма никакъв. Слаби опити за хумор. 99.9% фенсървиз, състоящ се от пиене на кръв и пантсу. Ще изгледам и втория сезон, въпреки че съм предубеден за съдържанието, но почна ли нещо няма зарязване.
Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 2:04 am
Luf_
Значи как да го поставя в думи ммм.... WTF,ужас.леш,нестаа. Тва е мойто мнение значи относно замисала +10 момче отива в даскало пълно с чудовища супер, но като се започне аоо мани бегай 1+ Има яки каки 1- Като започнат да си повтарят имента и няма край 2- Тоз главният герои (отсега нататък ще го наричам клачка ) е срам за човешката раса някакви момичета го спасяват непрекъснато 3- Как така всички се ляпят на таз клечка 4- Струвами се че докато гледам анимето и някав телетъбис ще изкочи 5- Битките са 50 секунди максимум 6- Как така винаги когто пада клечката случаино така разбираш без да иска дърпа кръста 7- НИТО ЕДИН ДОБЪР МЪЖКИ ПЕРСОНАЖ до 5 епизод отам несъм гледал ( и как то ти се иска да влезнеш в компа и да ступаш таз клечка ) 8+ Вампирката без кръста кефи Спирам да пиша, че станаха много правописни грешки. Мнението ми е това ако може да неми се ядосвате
_________________ Не винаги трябва да свършва със гръм и трясък
Заглавие: Re: Rosario to Vampire [saga]
Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 3:11 am
Marik
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
Това ми беше едно от първите анимета и като го гледах ми беше забавно и интересно.. Вярно Тсукуне е голям женчо, но какво да се прави. Любимия ми герой от втория сезон:
Спойлера:
Без него нямаше да е същото..
Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 12:58 pm
deathrazor
Беше ми едно от първите анимета (третото май), затова не ми е на сърце да казвам лоша дума за него... Забавно беше, разпускащо ечи. Очаквах повечко екшън, предвид че имаше наченки за добра история, но все пак и така ми хареса. Средно 7,5 за двата сезона :3
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения