|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: DEATH NOTE (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 09, 2009 5:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36833_1337766222.png) |
sasuke_fen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
ImmortalsFall написа: Преди да изгледам Цялото Аниме неможех нито да спя нито да ям...просто постоянно ми беше в Ума....Ама пък те хваща искрата от началото и неможеш просто да спреш ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Мхм. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Аз за един ден изгледах около 15-16 серии и на другия ден до смъртта на Л и на третия останалото ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Ама когато Л умря ми беше много гадно и кофти ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Второто аниме, на което се разплаках. Направо не можах да повярвам, че умря. Гледах го поне 20 пъти ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Любимото ми аниме
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: DEATH NOTE (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 09, 2009 11:34 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Едно невероятно аниме с невероятен сюжет да не говорим за дизайна на геройте ... На върха в класацията ми е ,едва ли някой не го е гледал(от форума) , но тези който не са да не си губят времето. The Dark Knight написа: Кой каквото си ще да говори,това за мен си остава най доброто гледано аниме.Поне досега каквото см гледал. И при мен беше така преди да гледам Shigurui
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: DEATH NOTE (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 12:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18153_1323667564.gif) |
The Dark Knight |
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Нарутард написа: преди да гледам Shigurui ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) Shigurui??? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) как си издържал да го гледаш незнам,много ми доскуча това аниме,мисля че го дропнах на 5-6 еп. някъде. И,за да не е спам,някой ако знае би ли споделил в кой епизод погребват L,че тази сцена почна да ми бърка в здравето,искам да я гледам.
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: DEATH NOTE (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 1:25 am |
Нарутард |
|
|
Цитат: И,за да не е спам,някой ако знае би ли споделил в кой епизод погребват L,че тази сцена почна да ми бърка в здравето,искам да я гледам. Значи туко що ги прегледах 25 бива убит от Райто , но погребение няма.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: DEATH NOTE (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 1:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18153_1323667564.gif) |
The Dark Knight |
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Нарутард написа: Цитат: И,за да не е спам,някой ако знае би ли споделил в кой епизод погребват L,че тази сцена почна да ми бърка в здравето,искам да я гледам. Значи туко що ги прегледах 25 бива убит от Райто , но погребение няма. И при мен беше точно така.
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: DEATH NOTE (есен 2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 12, 2009 2:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11979_1257855219.jpg) |
Exotic Pirate |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
The Dark Knight написа: Защо в сериите е изрязане сцената когато стоят на гроба на L? Видях тази сцена на едно AMV,но не и когато гледах еповете... То беше само в Director's Cut-а (като допълнителен филм с друга гледна точка), никога не я е имало в анимето...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|