Дата и час: Сря Фев 19, 2025 10:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Mayoiga (пролет 2016)
МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 11:29 pm 
Аватар

Добре, ще поясня още... :roll: трябва да излезе в Мяууу, защото на CD в Япония не ме урежда... =)) =)) =))

И за да е повече off topic и най-накрая да сменим темата поздрав за всички с най-любимата ми музикална тема от The Big O

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 28, 2016 1:51 pm 
Аватар

velush написа:
Цитат:
и текстът изглежда завършен

И за текста не ми дреме.

Обясних, че търся версия на песента, която не е смесена със звука от сериала, дори не бях длъжен да обяснявам защо. Не разбира на теб какво ти пречи това, че ТВ вариантът не ми върши работа. =)) =)) =))
Ако ми вършеше сигурно и нямаше да отварям дума за OST-то и дали дали ще е включена в него. :huff:

То ние не говорим за едно и също нещо и без това. Обикновено тия песни, които се cut-ват от broadcast-a са изчистени от повечето странични звуци. Та, както аз вече обясних, в jewtube-a има пенсията само с 2 реплики, без шумове от камиони и пр. и освен качеството нищо не би те затруднило, само ако не дай си боже не ти трябва точно този участък, където са репликите.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 28, 2016 2:49 pm 
Аватар

Ми не.
Вчера проверих в йоу тубе - имаше няколко различни изпълнения и всичките са калпаво качество, а това от първа серия наистина започва с шум от дъжд, та и от файла на епизода не бих могъл да го изрежа.
Може някъде по другите епизоди да има възможност, но не ми се рови.

Цитат:
Обикновено тия песни, които се cut-ват от broadcast-a са изчистени от повечето странични звуци.

Ако звуците са един върху друг не е възможно да се изчистят. Теоретично има разни филтри за изчистване на говор от музика, но хем резултатът не е много добър, хем тук точно за вокали става дума.

При изрязването и loop-ването със звъненето на телефона тези шумове се забелязват, защото почват или свършват внезапно.
Човек трябва да си играе с fade in и fade out ефекти, за да ги приглуши, но това съкратява музикалната фраза, а и пак не е много приятно при повторение.

Или да го кажа по друг начин - играл съм го вече това упражнение с мелодията, която е в момента на телефона ми и най-добрият резултат беше да я взема от OST-то и да я изрежа от там.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 28, 2016 3:25 pm 
Аватар

Винаги най-добрият вариант е от OST-то. А в другите епизоди я няма, не се рови.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]