|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 10:54 am |
|
Ragnos |
|
|
|
Цитат: Всъщност ако се замислиш, фей има право Не споря, просто беше като ripoff на някой коментар на Велуша. Ако си затворя очите, мога да се закълна, че е негов... особено частта с интересното. Цитат: Само му буустваш интернет егото с такива комплименти. Rly?
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 2:19 pm |
|
velush |
|
|
|
Ragnos Цитат: Rly? Yes, really. Как нямам представа за Не-Знам-Кои-Си-Братя не би трябвало да е минус. Просто приех заглавието съвсем буквално и нереферетно (признавам грешка, но не чак за отрицателна оценка). Ма щом за това ми пишеш -2, значи за всяко мнение ми слагаш отрицателни оценки. Нищо ново. Гордостта идва от това, че все пак си разбрал около 2% от текста ми. faye Цитат: няма да има ожесточен спор Гаранции не давам. Моли се да няма! Общо взето позицията ми е: на теория може да съществува такова нещо, като "ревърс харем, който да се хареса на Велуш", но очевидно Dance with Devils не се вписва в представите ми. Не съм широко скроен, но съм донякъде оптимист, че забавно заглавие може да изпадне от произволен жанр, който не е насочен към мен...което пък е рожба на отчаянието ми, че от насочените към мен жанрове изскачат предимно омразни заглавия (Gangsta anyone?). lovelyangel666 Цитат: а с отношението ти към китайските детски Това е достатъчно голяма обида.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 3:22 pm |
|
Ragnos |
|
|
|
Цитат: Ма щом за това ми пишеш -2, значи за всяко мнение ми слагаш отрицателни оценки. Нищо ново. Така ли? Това по пътя на коя логика го изведе? Аз дори не оценявах мнението ти, а това как си допуснал да се минеш по толкова ламерски начин. Цитат: Гордостта идва от това, че все пак си разбрал около 2% от текста ми. Сега вече ме обиждаш незаслужено.
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 5:35 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: незаслужено Добре де, че се преструваш че не разбираш само 98% от слоооожните ми изказвания, а не обичайните 100%.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Вто Окт 13, 2015 5:55 pm |
Воркан |
|
|
|
Според мен каквото и да беше написала фалафела, щеше да го приемеш като обида. Не се ли научи вече, че тя си хейтър по природа и не е насочено към теб.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Сря Окт 14, 2015 8:07 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Това няма да го докосна и с пръчка. xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Сря Окт 14, 2015 9:29 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Още песнички Пък оня кой го пусна да си води кучето в училище? И прислугата, ако съдим по маркировките дето имат по врата. Ендингът е зарибяващ
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Чет Окт 15, 2015 3:39 pm |
|
faye |
|
|
|
Belgarion написа: Това няма да го докосна и с пръчка. xD Няма лолита, анимето не е граничещо с хентай, няма мое-мое... Защо реши, че някой се е объркал да мисли, че ще го пипнеш 2-ри епизод - имам ай-канди, песички и як ендинг Но пък историята ще си е мъка и май героите нямат намерение да излязат от стериотипите си. Въпреки това Протата натежават повече, тъй че докато не ми спрат песничките ще зяпам
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Чет Окт 15, 2015 7:08 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
След Диаболик Ловърс си бях казал, че повече ривърс харем няма да пипна... Но пък от коментарите в темата ми стана любопитно какво ще представлява това, а и реших и аз като Рагнос да бъда по-широкоскроен и си пуснах първи епизод. Оказа се по-добро, отколкото предполагах, даже след като излапах двата излезли епизода, осъзнах, че ми беше интересно. Добре нарисувано и озвучено е. Частите с песните са забавни, а най-хубавото е, че май се заформя нещо като история idk Минусите за мен обаче са най-вече стереотипните и скучновати герои. Настрана това, че са педали, беше ми ясно и преди да си пусна да го гледам. Ще си го следя засега, но има шанс и да се дропне ако се залута безцелно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Пет Окт 23, 2015 10:41 pm |
|
Ilimana |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 22, 2013 10:28 am Мнения: 271 Местоположение: София
|
Много се смях този с оранжевата (?) коса като запя Хареса ми, че главната му удари един шамар. Даже му беше малко! Още един зловещ фен клуб
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dance with Devils (Есен 2015) Публикувано на: Чет Ное 19, 2015 10:52 pm |
|
faye |
|
|
|
Мне, но имам намерение като приключи да си го изпапам наведнъж. Прекалено голям фен съм на Неко, за да пропусна Реално само дяволите и уан пънча гледам онгоинг
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|