|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 3:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: God Eater (лято 2015)  Публикувано на: Пон Авг 17, 2015 4:00 pm |
 |
velush |
|
 |
|
God Eater ep. 4-5 - и аз не знам защо я гледам тази глупост. Главният герой е толкова тъп. Спира насред битка и стои неподвижно с отворена уста.  Най-ядосващото е, че се чуди или на очевидни, или на неща, които знае прекрасно. От друга страна рускинчето е секси във всяка една своя поза, а в 5-ти епизод изядоха такъв бой, та ми стана любопитно как/дали ще се възстановят от него.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: God Eater (лято 2015)  Публикувано на: Пон Авг 17, 2015 7:12 pm |
 |
RayofVictory |
|
 |
|
Играта е бозава, анимето още повече - дроп. Пък да не говорим, че на мене арта ми е изключително противен  . Очаквах повече от ufotable
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: God Eater (лято 2015)  Публикувано на: Сря Сеп 23, 2015 9:15 am |
 |
velush |
|
 |
|
God Eater ep. 8 - нашичкият продължава да се държи, като пълен идиот (включително отворена от учудване уста) дори в най-елементарната ситуация...но пък в абсолютно невъзможна такава е гений. Явно тогава сработва неговата чудовищна страна. В серията обясниха малко повече за апокалипсиса и разни други детайли. Едва ли не, ми стана интересно.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: God Eater (лято 2015)  Публикувано на: Сря Сеп 23, 2015 12:36 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Не, но пикът на интересът ми следва сходен модел. Единственото, което ще се случи тук е да избият наистина готините герои и да оставят само най-противните. За награда, в края на сезона историята ще увисне във въздуха - нито ще открият решение, нито пък ще загинат всички, че да се свърши най-сетне.
BANG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: God Eater (лято 2015)  Публикувано на: Сря Сеп 23, 2015 1:19 pm |
 |
Ragnos |
|
 |
|
Да, типичният номер на Микрософт - купете си Уиндоус сега и ще го получавате на части в следващите 5-10 години. Цитат: Единственото, което ще се случи тук е да избият наистина готините герои и да оставят само най-противните. Звучи като Гейм аф Тронс. Яко.
|
 |
|
Заглавие: Re: God Eater (лято 2015)  Публикувано на: Сря Сеп 23, 2015 3:10 pm |
 |
velush |
|
 |
|
За да си привърженик на тъмната страна, не е задължително да ставаш сит (и да врещиш, като Аникин). Има ги така наречените force acolytes, примерно Вентрес (плешивата мацка с двата меча), една камара инквизитори, а още и emperor's hands (като Мара Джейд, ама тя си замина заедно с EU-то)...все сладури.
BANG!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: God Eater (лято 2015)  Публикувано на: Сря Сеп 23, 2015 3:40 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Ооо, ти за сит се имаш. И в какъв период сме "Правилото на двамата" или "Правилото на единия"? Т.е. ученик, учител или единствен?
От друга страна force acolyte-ите са достатъчно "хлъзгави", че да не влизат в директен конфликт с противници, които са по-силни от тях.
ПП Сега се сещам, че граф Доку-Доку Дракула не ми изглеждаше ревльо. Онзи с рогцата пък беше 200% от времето берсерк. Май ЕМО-ситщината е запазена марка само за Аникин.
BANG!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|