|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 23, 2014 3:44 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
'Бахти якото аниме! Това заглавие ме зариби по onmyoji-тата. Набързо го настигнах и сега нямам търпение за нови епизоди. Ето мнението ми накратко: 1. Артът е добър, на места изостава, обаче анимацията е страхотна ; мехите също доста ми харесват. 2. Героите ме кефят. Повечето. Най-много от всички, разбира се, ме кефи Сузука - не мога да повярвам как една героиня може да бъде в началото яндере, през повечето време цундере, а на моменти мое. ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) Харутора си е средностатистически шонен герой, Мегане-кун също. Тоджи е интересен персонаж. Нацуме е втората ми любимка, след Сузука. Отомо, онзи с кръстовидния белег на челото, шикагимито му и останалите badass-и са страхотно попадение. Другите герои или не ме кефят, или не им помня имената 3. В началото, като видях Хокуто, реших че ще е главна и ми се щеше да се позадържи повече, ама нъцки. 4. Саундтракът и той е чудесен. Особено първият ОП, него колко ли пъти го слушах вече ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) 5. Отделно и доста съм се смял на това заглавие, за пример мога да дам епизода с Харутора и Нацуме в онзи хотел. :Д 6. Битките, особено тази в 14 епизод, са направени повече от чудесно! Такаааа... обещах да бъда кратък, затова ще спра дотук, че накрая никой няма да иска да ми чете поста
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 13, 2014 9:36 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизоди 19-20. Добре се развива действието, хареса ми. Ле-е-еко претрупаха момента, когато Нацуме си призна за Хокуто, но мога да го преживея. And we finally have a kiss... Yey ![:peace:](./images/smilies/peace.gif) п.с По едно време ми се стори, че ship-ват Сузука с цайса. Кажете ми, че греша
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2014 3:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Имам странното усещане, че 23ти ще те разочарова
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens (eсен 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 20, 2014 10:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
dadaadda Цитат: Имам странното усещане Имам странно предложение за теб! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) За в бъдеще не се доверявай много на странните си усещания, защото: Tokyo Ravens ep. 23 - още един як епизод. Този път пуснаха и повече красиво анимиран екшън. Имаше и един друг любим подход - познати събития събития през погледа на друг участник. При това реализирани правилно, без твърде дълго преповтаряне на едно и също.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 20, 2014 2:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
цЦц... А си мислех, че няма да ти хареса как вметнаха астрологията(нищо, че си я започнаха предварително, хубавко) с т'ва "Виждам звездите на Натсуме. Тя те чака!" Well... нищо... my hunch was off, big deal
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|