|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Non Non Biyori (есен 2013) Публикувано на: Чет Ное 13, 2014 3:02 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
velush написа: Това беше доста приятно и хумористично. Човечно и незлобливо. Показва недостатъци, но не им се надсмива, а просто показва, колко естествени и присъщи на хората са.
Едно от заглавията, които бих съжалил много, ако го бях пропуснал. Да. И аз съм май на същото мнение. Не очаквах да ми хареса толкова, когато го почнах. Но беше супер приятно и на места се смях със сърце на комични моменти, които можех да си ги представя като реални реакции и случки. Нямаше нито един герой, който да не ми хареса. Заслужаваше си да се види. Даже се изненадах приятно като видях, че ще има втори сезон.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Non Non Biyori (есен 2013) Публикувано на: Сря Юли 08, 2015 10:43 am |
|
velush |
|
|
|
Non Non Biyori Repeat 01 - много по-добро от OVA-то. Направо се върнахме в първи сезон. Всъщност действието в серията се развиваше преди първи сезон. Магията на това аниме е, че уж нищо толкова интересно не се случва - просто ежедневието на едни хлапета, но успокоява, оправя настроението и показва света през свеж и нормален поглед. Красивите гледки са гарантирани, прекрасната игра на сеютата също.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Non Non Biyori (есен 2013) Публикувано на: Сря Юли 29, 2015 9:25 am |
|
velush |
|
|
|
Non Non Biyori Repeat ep. 4 - прекрасен епизод. Нацуми неочаквано приложи интелект и пъргаво мислене .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|