|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 6:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 4:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49824_1378037182.png) |
Zemoch93 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 16, 2012 9:16 pm Мнения: 471 Местоположение: Plovdiv
|
velush написа: Цитат: лицето му изглежда кат неква котка Ти кво и котките ли мразиш?!!! Cat face в анимето е гнусотията на гнусотийте. Сега гледах еп1 както предположих всички герой визуално са анимирани готино, само тоя с котешката уста ми се повръща от него. ![:puke:](./images/smilies/puke.gif) И гласа му е гнусен.Просто ме е гнус само в кадър кат влезе незнам на кви наркотици е бил рисуван. Жал ми е за яката история. Иначе ще се опитам да издържа 2-3 епизода но не умре ли тоя много ще се ядосам. Иначе за хубавите герой ще дам за който каквото мнение имам: Главния = Жалко животно "оох готината идолка ша та спаса на всяка цена!".Get real man. Книжния червей = Защо постоянно я е страх от нещо ? Къв е тоя книжен червей дет не е чел Кинг и реагира по такъв начин.Малко нелогичен герой. Плувкинята и Модела = Може би ще станат интересни по нататък.Поне имат по стабилна психика от главния и червея.. Програмистката = Сигурно и нея някой ще трябва да я пази. Гадателя/Шамана = Готин ще видим какво ще стане. Тоя дет следва правилата = Ще се пречка на които иска да убие според мен. Бейзболния играч = Малко странен вид за бейзболен играч...Иначе едва ли ще е нещо особенно. Идолката = Нищо няма да напрай и нашия само ше я спасява то се видя. Гангстера байкър = Нещо като бейзболиста. Боеца = Ще е гуд гай според мен няма да иска да убива.(Едит:Чак ся са усетих че тва е момиче..Начи още един герой дет мразя.Едва ли ще издържа до 3ти еп). И сега 3мата фаворити за мен ( И причините да не дропна на еп1 анимето ): Бизнесмена с очилата,Готическата мацка и тази дето не я знаем какво прави. Тези 3 героя засега показват най-много умствен потенциал според мен и ще са ключови за историята.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 09, 2013 9:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
^^Не Има и други изказвания в този смисъл.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 09, 2013 3:53 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Не бих го определил точно като захаросано, но че си е тъпо, тъпо си е ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Дано му се види края скоро.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 09, 2013 7:12 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Oh... това ли означавало захаросано? Иначе ръце, крака и пр. крайници и карантии няма как да хвърчат така или иначе, понеже такива неща не дават по телевизията. Пропуснах ли да кажа, че jigs-- мечката ме избива на агресия? I want to stuff that mothafucka's mouth with a molotov :] Иначе единственият свестен засега ми изглежда тоя русия с очилата, който се прави на детектив. И май е единственият, който има някакъв grasp над ситуацията. А и има един тип дето е краден от JoJo, ама това забравих да го спомена в първите впечатления от епизода ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Надявам се да се осъзнаят по-раншко и да започнат да се редуцират в следващите 2-3 епизода
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 13, 2013 8:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
Мечката е суперлудата работа. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не спира да се гаври с депресираните индивиди, които още малко и ще се озоват на прага на лудостта. А оная зубърката като че ли преиграва в повече или поне на мен така ми се струва, съвсем скоро ще си оскубе косите, ако продължава така. Хм... Защо ли ме човърка мисълта, че идолката е била убита от pedobear? Сигурно не му е пуснала и извратеният безскрупулник е решил, че щом не му отърва, по-добре да си влезе в ролята на садомазохист и да си свърши работата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 13, 2013 11:59 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Трябва да спра да чета постовете на Zemoch93, че толкова тъпня ми идва много. В смисъл, нз в реалният живот дали така даваш етикети на всеки, но си ми като някво 5-годишно, сериозно. -- Иначе гледайте натам как всички в анимето ще изтерясат...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 13, 2013 12:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
bloodhunterr написа: според мен се е самоубила Или инсценировка? Нещо подобно на Doubt?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Danganronpa (Лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 13, 2013 12:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50169_1389439708.jpg) |
delinquen7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Добре върви за сега, но ще изчакам да видя следващият епизод преди да го обознача като едно от заслужаващите да му се отдели време заглавия. Престижа тук е точно този детективски момент и разбулването на мистерията около убийците - ако го направят като хората този батъл роял ще се очертае като доста интригуващо аниме, но да видим. Тая с бялата коса вече ми е любимец дано да не я бастисат прекалено рано. За убийството подозирам онова момче дето закъсня преди да дойде в залата, където бяха почнали да се събират и малко преди да стане ясно какво се е случило с айдолката. Тези цифри, които беше написала с кръвта си определено ще са едно от доказателствата. Не може да не направя асоциация с едно от най любимите ми анимета - Mirai Nikki, където пак имахме death game с такава групичка от хора и протагонистът беше ревлю, но както и да го въртя и да го мисля едва ли това ще стане от същата класа като Дневника. Там нещата просто бяха епични, а Гасай Юно беше просто неповторим персонаж!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|