|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Karneval (TV) (Пролет 2013) Публикувано на: Пон Юли 01, 2013 9:58 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Бе ставаше за губевремка 6/10 на релси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Karneval (TV) (Пролет 2013) Публикувано на: Нед Авг 18, 2013 7:44 pm |
|
CandyNordicLands |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 30, 2013 11:11 pm Мнения: 356 Местоположение: Raven-sama
|
Очаквах доста, но просто бях разочарован от това, което ми представиха като материал. Историята беше, не знам как да го кажа - зле представена? Може би заради протагониста? Просто не можах да изтрая повече от шест епизода и от безкрайната черна обстановка, появяваща се всеки път, когато стане напечено. Уж "Карнавал", очакваш нещо по-цветущо, обагрено, а единственото, което видях бяха тъмни улици и някакви грозилища. А и този шонен-ай направо ме накара да се чувствам зле за сеютата.
Нищо лично, ама дроп.
|
|
|
Заглавие: Re: Karneval (TV) (Пролет 2013) Публикувано на: Пон Сеп 30, 2013 1:28 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ха, това аниме съм го довършил още преди 3 месеца и тотално съм забравил да коментирам. Което не е чудно предвид, че ме уби от скука Гледам съм му дал 6/10, което по моя метър се равнява на "пропиляно време". Така че ако някой се кани да го почва тепърва нека си помисли добре.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|