|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 8:41 pm |
|
HepMu |
|
|
|
Имаме добър екшън и много добър саундтрак. ОП-ът как да не е як с Mami Kawada...(Toaru Majutsu no Index OP-s) Другото...Постериори си го каза
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 11:40 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Заради Рosteriori, сега все ще сравнявам това аниме с Black Lagoon-а, съзнателно или подсъзнателно . Но като оставим това настрана, беше си яко. Екшън сцените ги бива, арта... ще свикна, музиката добре пасва. Сцената, при която оня удари Коко и тя изкрещя на момчето да не стреля, беше супер.
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Чет Апр 12, 2012 1:13 am |
|
axuma |
|
|
|
Първият еп беше завладяващ. Имаше и доста екшън. Кефи ме вида на протагониста и начина по който се държи Looks good so far.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Пет Апр 13, 2012 10:19 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
КАКВА БЕШЕ ТАЗИ РЕКЛАМА СЪС SERIAL EXPERIMENTS LAIN В НАЧАЛОТО? [gg] Ебахти номера ми врътнаха с тази реклама. Не можех да се средоточа върху анимето после Иначе главната дразни, тази другата също, и като цяло Black Lagoon е по-добро именно защо героите са сериозни, а не някви надъхани идиоти. Макар че за момента ще се гледа.
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Нед Апр 15, 2012 5:08 pm |
|
velush |
|
|
|
Голямото ми разочароване за сезона. Първо, керъктър дизайна въпреки, че е доста подходящ за типажите не ме кефи. Второ екшънът въпреки, че е динамичен и добре замислен ми идва кратък и разбъркан. Трето синопсисът на сюжета звучи интересно и зарибяващо, но реализацията и начинът по който се развиват образите не ме кефи. Самите герои са ми силно антипатични - някои от тях са до болка изтъркани клишета, други са пълни идиоти, които трябва да харесаш и "купиш" набързо заради главоломното темпо на разказа. Играта на сеютата ми харесва с изключение на тези, които играят двамата протагонисти. Момченцето звучи прекалено женствено, а баш главната мацка прекалено откачено и некохерентно, за да ми хареса. Някак елементите звучат интересно, но сглобени на едно място, не правят интересна картина. А и продукцията леко издиша откъм бюджет (е, по впечатления само от една серия). Не се оказа Black Lagoon заместителят, който очаквахме. По-скоро нещо, като Ga-Rei: Zero. Дроп.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 7:56 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Не, не, не, не, велуше, разбирам от къде идва разочарованието ти, ама моля ти се не го сравнявай с онази каша Га Рей. Не, извинявай, кашата си е вкусна манджа, помия ли трябваше да кажа? Та да, каквото и да е, не е чак толкова зле. Пък и първата сцена си беше classy as fuck като цяло, идва ми като добра доза екшънче за сезона.
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Апр 18, 2012 8:37 am |
kratos |
|
|
|
На мен за сега много ми харесва. Не чета мангата, но пък на анимето немога да измисля да има нещо което да ме дразни дори мъничко. Коко направо ме спуква от смях <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 18, 2012 2:55 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
1ви впечатления: Jonah и Lehm са единственото хубаво в т'ва аниме. 2ри впечатления: Jonah и Lehm са единственото хубаво в т'ва аниме. извод: Трябва да запиша Jonah за Badass Showdown-а
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Апр 18, 2012 11:00 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Пф.
Онази, кучката от британските кадети. Харесва ми това момиче.
Липсваше ми такъв персонаж в Black Lagoon... а, говорейки за приликите и разликите с BL, май май за мен си е достатъчно различно. Не се фокусират върху малко на брой герои (т.е. Рок, Реви и flavor of the week - exquisite flavor, mind you), а засега карат отгоре отгоре на всички, които срещнем. Това... не е като да не ми харесва. Мдам, и не се очертава да си скубя косите заради светогледа на някой герой; перфе си е просто анимето (засега).
|
|
|
Заглавие: Re: Jormungand [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Апр 18, 2012 11:08 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
добър епизод беше , а опенинга много радва
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|