|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Uchuu Kyoudai [Пролет 2012] Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 3:20 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
CaBa написа: Имаше лийкнато инфо, че ще е 48+ епизода. Явно тази информация е била грешна. По последно инфо са обявени 13 епизода. Иначе аз ще изчакам още 2-3 епизода и ще го подхвана, а може да изчакам и да свърши, ако наистина се окаже 13 епизода.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Uchuu Kyoudai [Пролет 2012] Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 11:22 pm |
|
krish |
|
|
|
И засега анимето е на ниво, харесва ми. Приятна атмосфера, и ендинга много радва...
|
|
|
Заглавие: Re: Uchuu Kyoudai [Пролет 2012] Публикувано на: Чет Май 24, 2012 9:45 am |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
Хееее, все хубави коментари, йееей. Нарочно поизчаках повече серии да излязат...Много ми харесваа~ От всички,които селектнах от този сезон, Space Brothers най- ме очарова: +опенинга и като цяло музиката - awesome +тоя Mu-kun... xD +austronauts & space for the win +approve за 90-те. Явно касетките допринасят за това =D +Arakawa__Bridge чувство ^-^ +двамата братя напомнят за бащата и чичото (ми), тъй че...и в личен план история xDD +дано има лек романС м/у Серика и Муута, и това ще ми е достатъчно По-малко от 8.5 няма да му дам С: edit: чак сега видях, че Serika e.... Miyuki Sawashiro kyaaa~
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Uchuu Kyoudai [Пролет 2012] Публикувано на: Нед Юли 01, 2012 1:17 pm |
|
Pres |
|
|
|
никой ли не го следи на мен ми е любимото аниме от сезона новите OP/ED са по-добри от предишните
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Uchuu Kyoudai [Пролет 2012] Публикувано на: Чет Юли 05, 2012 11:17 pm |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
Веднъж да се прибера от това проклето море и ще наваксам всичко •__• Бтв, покрай тези Unicorn намерих доста свястни групи (no squeaky voices.yay.) = full happiness едит: мда, новите OP&ED са готини, но не са по-добри от първите Засега иначе..гледаме типичните епизоди за психо-битки и развитие на героите, но е занимателно. DAMN IT, i want more Mu-kun идиотии edit2: ууууу * 3 *
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Uchuu Kyoudai [Пролет 2012] Публикувано на: Пон Юли 23, 2012 11:52 pm |
|
Pres |
|
|
|
Hyouka best show evar Chitanda mai waifu le le le le Space Brothers все още ми е любимо от всички онгоинги от предишния и от новия сезон и новите ОП/ЕД са много добри, и си запази чара и така, boku no pico.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Uchuu Kyoudai [Пролет 2012] Публикувано на: Вто Юли 24, 2012 10:21 am |
|
velush |
|
|
|
Pres, като ви е толкова любимо и велико, как можахте да похарчите само толкова малко думи, обсъждайки го? И ъъъ...повтарянето на "любимо" някак не обяснява на тези, които не го гледат, какви са положителните му качества. Цялата ти мисъл звучи "Щом не гледате, това което аз гледам, значиии...". Така едва ли ще зарибиш нови последователи. Аз го дропнах не защото е лошо (всъщност е доста добре направено), а защото безкрайните тестове и изтезаването на зрителите с въпроса "Има ли шанс протагонистът или всичко е напразна надежда?" не съвпада с моята представа за забавление. Особено се издразних, когато пичът сподели, как иска да разгледа добре мацката, за да може по-късно да мастурбира мислейки за нея (което е смешно, реалистично...и тъжно...). Определено, не е моят тип шоу. Цитат: Hyouka best show evar Тази пък ирония в каква връзка беше? За него във форума пишем максимум трима души...при това erejnion е по-скоро отрицателно настроен. Т.е. шоуто е доста непопулярно. Нима ти пука за нас? И ако си беше внимавал повече - всички мразят Chitanda. Това е целта на образа, да дразни подобно на Haruhi (Но с различни средства.). Не бих казал, че Hyouka е по-добро шоу от Uchuu Kyoudai...но за сметка на това ме забавлява в пъти повече. Което си е лично мой идиосинкратизъм.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|