|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Пон Апр 09, 2012 11:39 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Ако трябва да съм честен, толкова силен 1ви епизод на аниме не бях гледал от поне 2 години. Епизода просто смаза. Потенциала е страшно голям и се моля да върви поне на 50% толкова силно, както и започна. Ако движението на играчите е толкова добро както в опенинга (който също е супер силен), анимето спокойно може да се нареди до Slam Dunk по епичност. Синьокосото фантомче прави супер извънземни асистенции и искам да продължа да ги гледам тия фокуси дето прави с тия пасове Арта е добър за спортно заглавие, персонажите повечето са мулета, което също радва. А саундтрака... трака накрая на епизода, когато почва да им събира очите с неговите пасове има някъв много приятен Trance vibe. ОСТ не съм си свалял от много време, но този ще го чакам с нетърпение. П.С. За тия които се интересуват OP-a сингъла ще излиза на 18ти Април.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Пон Апр 09, 2012 5:23 pm |
Воркан |
|
|
|
Твърде го надценявате...
Да ставаше... Нищо повече.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Пон Апр 09, 2012 10:48 pm |
|
krish |
|
|
|
Супер добър първи епизод, нямам търпение за следващите епизоди. Сега осъзнавам (е, може би, малко преди това, преди анимето), че Куроко е един от любимите ми герои. Другото ще го премълча...
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Сря Апр 11, 2012 11:56 pm |
|
JackBz |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Странно е да ги гледаш с цветни коси особено Тайга пък и някък ми се стори по зъл и надъхан от мангата ноо се пак тоя чаптър съм го чел преди много време Иначе мангата я почнах когато беше около 20-30 чаптър тъй като си падам голям фен на баскетболните манги тази ми влезе мн свежо...Нататък става интересно ноо някак недейте да се надявате на мн и ще ви хареса...според мен се подрежда под "Real" и над Ахиру но Сора и много ми напомня на "I'll" но това са си някви мои предпочетания.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Чет Апр 12, 2012 9:12 pm |
|
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
svenxxx написа: Най-накрая! Ето това чаках! Ето такова спортно аниме ми се гледаше!
Всичко беше завладяващо. Още от 1-ви епизод ме грабна това аниме, а да не говоря, че ОСТ-то беше невероятно - много ми хареса. Историята също ми допада. Абе въобще всичко е на 6.
Същото се отнася и за артът, анимацията и дизайна на героите - перфектни са! Production I.G са майстори на спортните анимета.
Супер доволен съм от това аниме! От доста време не съм гледал такова завладяващо аниме.
10/10 на първи епизод! Напълно съм съгласен с казаното от теб.Анимето е много добро и ще си го гледам с голямо удоволствие. п.п. Щеше да е хубаво, ако адаша го превежда, но явно искам прекалено много
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Нед Апр 15, 2012 11:28 am |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
^ Ако говориш за мен - забрави! Имам си достатъчно проекти на главата... Иначе, ако нямах толкова много проекти, бих му се хвърлил. AWWWWW YEAHHHH отново добър епизод. Ох, не мога да се насладя на OST-то на това аниме. Толкова е добро. Искам да си го сваля от някъде... Жалко, че трябва да почакам, докато го релийзнат... Та за епизода: Тамън се бях наострил ушите да чуя какво ще извика Куроко и директорът ги спря, когато бяха на покрива... Ех, мамка му. Иначе започва да става още по-интересно - появи се един от Чудотворната петорка. Кисе е доста по-силен е от Кагами, но съм сигурен, че рано или късно, нашият ще го задмине. Все пак не мога да очаквам някакво друго развитие от спортно шоненче.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Нед Апр 15, 2012 1:33 pm |
|
UchihaItachi |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 7:23 pm Мнения: 2837 Местоположение: Shamballa
|
Ууу... как му я заби на главата Anyway следващия епизод ще е уникален!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) Публикувано на: Нед Апр 15, 2012 4:36 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
И аз пуснах едно ухо да видим каво ще каже Куроко ... ма нъцки ... >.< Макар че си го написаха на училищния двор ;P Пак е нещо в крайна сметка... но исках да видя или по-скоро на чуя Куроко с мегафона xDDD Иначе да, типично по шоненски сега нашият го биха, после се надяваме той да го задмине и да го бие. ^.~ Но вярно таз 5-ра ще да е само от някакви монстъри, така че сигурно ще заложат по-скоро на това, което им липсва - отборна игра x3 И ...чащаме следващият епизод
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|