Както се и очакваше анимето е прецакано, в смисъл не е от първа глава и така да спрат до някъде, както и да е. Атмосферата на първи епизод ми допадна, явно си подхождаха със скапаното ми настроение.
Край на анимето... Не знам колко глави са излязли или излизат на мангата... Следях ОВА-та и ТВ сериите и съм доволен. Нещата се развиват наистина бързо и това на мен ми допада, иначе като знам от колко време излиза мангата и ако ще излъчат нещата с порядъка на 50 епизода, сигурно ще се превърне на сапунка (25 епа би било по-добре). Колкото до анимето -> беше хубаво за човек, търсещ малко романтика и драма. Красив арт + хубава музика. Така или иначе нямаме много драми и романтики тази година, затова това аниме ми дойде екстра.
Kimi no Iru Machi 7/10
_________________ Т.1. Пика винаги е прав! Т.2. Ако пика не е прав виж Т.1.
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi [Зима 2012]
Публикувано на: Съб Окт 26, 2013 5:02 pm
Cha0s
Леле от 8 епизод до края голяма мъка. Толкова бавно се случваше всичко и тая Рин направо ме побъркваше от нерви. Много гадни събития се случиха от осми до края на всичко. До някъде ми беше супер кофти за Асука и ми стана антипатична Еба. Гадното е, че Асука накрая се омаловажава. Най накрая се събраха, то не беше ли цирк. Хареса ми анимето.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Публикувано на: Сря Окт 30, 2013 11:47 pm
veliotv
Само на мен ли ми се стори странно, че докато бяха в гимназия Харуто изглеждаше с по-зрял характер? Не ми хареса, много натрапена ми се стори "драмата" където можеше наистина да има драма като умря най-добрия му приятел, който познава от месец има няма, една сцена от 5 мин. След това само гледаме безгръбначно изкушавано от две пикли.
Публикувано на: Чет Окт 31, 2013 1:01 am
Cha0s
Като се замисля наистина е така, но като изчезна главната героиня. Той нямаше какво да прави освен да се хване с Асука, но неговите чуства си останаха скрити докато не се появи Еба.
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Публикувано на: Чет Окт 31, 2013 2:45 am
veliotv
На колко пъти Еба го представи като някакъв познат от миналото или приятел на бившия, защо се срамуваше от Харуто да не спинозно момчето. За мен това би било огромна обида такова момиче мога само да намразя не да я преследвам 2 години в крайна сметка това мекотело не заслужаваше Асука, не знам какво става в мангата нататъка но се надявам тази Еба да му провали живота и да го зареже да гние в мизерията си!
Асука е страхотно момиче, но сърцето му е превзето преди да го срещне. Има някой неща който и мен ме изнервиха, въпреки това добре се подредиха нещата. То си беше ясно, че ще се съберат отново.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 88 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения