|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 9:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 12, 2011 3:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Е тя няма право с никой да се урежда xD Въпреки че то правилото ми прозвуча като с никой никой нямаш право да ходиш, а според мен би било по разумно с тоя, с който си партньор.. Червенокосияяя... нз, биши е, ама някак обикновено биши, каквото и да е това о.о Докато тоя близнака..... ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) нещо в него ми напомня за Hijikata Toshio и мдааа xD п.п. bishiiiiiieees <33333
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 9:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
PS [Bishie overkill] -> The concentration of bishounen characters is so high or unexpected that if it is not against the law, it should be. I'm soooo goin' in the jail Това се оказа доста приятно за гледане, дори и да понамаля фенгърлщината си. Музиките влизат под кожата, без да са нещо особено. Енда естествено радва. Очите на главната се преглъщат, макар дружката й да е по-подходяща за главна героиня. А бишитата са си бишита - хубави са. Макар да бих ги редуцирала наполовина, изхвърляйки всички руси. Е, хайде от мен да мине, "оре-сама" с шапката може и да остане. Котката <33333 Well it's obvious: Revers-harem =
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 1:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Ми той Suzumura Kenichi има известна певческа кариера, би трябвало да може да пее. А неговия герой ми е любимец от старта. Чакам едно друго биши да се появи, евентуално да го измести на втора позиция. Но не е сигурно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 29, 2011 12:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5123_1336416793.gif) |
micuko |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 1:39 pm Мнения: 288 Местоположение: София/Казанлък
|
Kotori написа: Очите на главната се преглъщат, макар дружката й да е по-подходяща за главна героиня. Ахахах, не, това са най-грозните очи, които една героиня може да има, едва издържам да я гледам, ужасно е грозно. xD Да, определено Томо-чан, нейната приятелка, става повече за главна героиня. Тази Нанами е супер слаб герой. Кой едва не припада на улицата защото е прекалено силен шума? wtf... o_O She is such a weakling... <_< Томо-чан е много по-яка. И май-май сега само заради бишитата гледам анимето, но и анимето по принцип е доста забавно и интересно и тотално ме спечели с този опънинг, ахаха, все едно гледам бой банда. xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 23, 2011 3:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44895_1410292028.png) |
TsukiAkari |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
キュウベイ написа: Очите били грозни? Вие луди ли сте? Това е главната причина това аниме реално да има и мъжка аудитория Ами принципно това аниме няма за цел да привлича кой знае колко мъжката аудитория (не случайно е шоуджо), но щом вас ви кефят до такава степен вечно тъжните очи със зелени зеници и жълти ириси (впрочем страхотна комбинация ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) няма проблем... Kotori написа: Satsuki ми скри шапката! Голямо удоволствие за очите е тоз Определено е! Имам чувството, че всичките бишита ще се изредят да питат Нанами (или както й беше името) дали иска да бъдат партньори, но тя накрая ще избере Ичиносе-сан... Е то тя вече си го е избрала, но да видим кога ще се реши да му каже, нали...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 23, 2011 5:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Kudrokoska написа: Тая главната е сладка, обаче тия очи дето са и сложили са ужасни - жълто и зелено wtf O.O Все едно някво зомби или вампир гледам >.< Приятелката и е много по яка, ама сигурно никое момче няма и обърне внимание :/ ^ this. мислех да не го гледам точно поради тази причина, но ...след 2рият епизод вече ми беше...леко маловажна >:I а и има бишита *w* но ако някой ме пита за какво се разказва надали бих му отговорила > 3>; некви бишита се размотават и пеят ... кво повече да искам? >: Q _Q they look nice. и има и котка ;н; но няма пингвини >:
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 24, 2011 12:29 am |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Бих гледал един епизод само да се убедя че повече такова аниме няма да гледам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 26, 2011 12:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
^ uber lucky i guess? иначе,да... баси харема си има,искам и аз. >:l не е честнооо~
о.о но някак си ми стана интересно кой ще избере >:
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|