|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 07, 2011 2:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Ахахахах and I watched teh 4th episode 3 times already ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) I just luv TSUNDERE!!! AGAPI MOU ARIA-CHAN ♫♪♫♪♫♪If you wanted to it can be true. I am crazy for ya ... AGAPI MOU~♫♪♫♪♫♪
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 15, 2011 3:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
>смъкнах оценката на това нещо на 6/10 това ми се струва много странно твърдение... как се смъква оценка на това шоу на 6/10? аз ако си я кача три пъти ще стигне толкова...
П.П. днес пак съм в настроение за смъкване на IQто ми, и след като вчера изгледах всички епизоди на екзорсистът и дедмен на компютъра ми, реших, че е ред на Ариа. Пожелайте ми късмет.
edit: абе това шоу щеше почти да се търпи ако имаше поне едно от следните неща: 1) капчица реализъм; 2) търпими герои; 3) подсказка, че все пак се ебава с всичко, което показва.
едит2: не че Реки с една сцена не изкефи повече отколкото Ариа за 3 епизода, но... първо малко се прекалява с рециклажа при нея... и второ... Ариа как не е мъртва? куршумът, изстрелян право срещу нея, е засегнал челото и, направил малка рана, и после тя го е дефлектнала? ТЯ ДА НЕ Е АКСЕЛЕРАТОРА ДА ГИ... поне да спазваха балистиката, нали се води екшън аниме, ако и куршумите карат по странни траектории, завивайки под 90 градуса като стигат челата на лолитата, какво остава?
edit3: щеше да е готино, ако не Е.У. бяха зад всичко това, а само Рику, ама какво да се прави. бтв: Милки >>>>>>>>>>>>> Ария. А даже не съм гледал Тантей Опера. No, really, this counts as desecrating the name of Holmes, while Milky is using it just for the added laughs (which is ok).
едит4: лалал, по-готино е като не го гледаш, а само слушаш. Но, дада не беше прав. 4ти и 5ти епизод не ме отказаха, бяха достатъчно тъпи че да не мога да им се сърдя, първите три бяха сериозно отвъд тази граница.
едит5: АХАХХАХАХАХ ПИЛОТИРАШ САМОЛЕТ И ДАЖЕ НЕ РАЗБИРАШ ЧЕ ДВА ОТ ДВИГАТЕЛИТЕ СА СИ ЗАМИНАЛИ
едит6: best scene in ep5 - Reki waiting in the rain.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 17, 2011 8:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
освен другото... боже какво е това неко озвучение ...направо ми къса душата /в лошия смисъл ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) /... п.п. говоря за някои ааа напълно случайни сцени с едно nyaa~ в тях
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 2:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44744_1306833109.png) |
SaintSinner |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Вто Май 31, 2011 11:42 am Мнения: 12 Местоположение: In your closet >.>
|
Не знам изобщо защо това аниме получава такива критики. Изумен съм направо ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) . Аз със голям кеф си изгледах всичките до сега епизоди и всеки път с нетърпение очаквам следващия епизод.Единственото нещо , което не ми харесва в това аниме е ,че ще има superpowers (histeria mode е един голям + ) . Hidan no Aria ми допадна наистина много и дори ми стана любимо за много кратко време. Сцената в самолета ме изкефи много.Бойната сцена си беше доста на ниво и изглеждаше супер. Вие гледате анимета като наруто , блийч и дбз и не се оплаквате от техните superpowers , обаче тук да се вкарат малко superpowers и bullet proof uniforms и искате реализъм. Ако искате реалистични анимета - има много.Трябва да се извади най-големия + от цялата работа. Относно превода ~Защо по дяволите обвинявате анимето заради превода? Фенгрупите ,които превеждат явно не си вършат работата (съгласен съм с това) , но хайде да не тролваме анимето заради това. Пак ще кажа , че анимето ми прави кеф и ще си продължа да го гледам . Много бързо съдите анимето още преди да е излязло изцяло.
_________________ Every man lives , not every man trully dies ~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 5:22 am |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Защото анимето не показва и най-малката подсказка, че се смята само себе си за пародия.
Не, виж, на нас ни е достатъчно една серия да е вътрешно непротиворечива. Докато изпълнява това условие, ще и се кефим. Гледал съм и серии с доста по-тъпи сцени от Хидан но Ариа, и съм се кефил, защото те явно пародираха с тях. А, говорейки за реализъм, имам предвид логичност на действията и тн въз основа на дадения свят: не че Наруто е толкова реалистично, но е по-реалистично в този смисъл на думата от Хидан но Ариа. А като няма да има и капчица реализъм, поне да не бе направено по такъв начин, че да претендира за реализъм, и да си личи отдалече, че е пародия. Но не, това нещо претендира че е екшън (ти даже казваш "Бойната сцена си беше доста на ниво и изглеждаше супер"), но куршумите завиват под 90 градуса като стигнат челото на главната героиня. Мдааааааааам. Пълна пародия на бойна сцена си беше това; и де да бяха я и представили като такава.
П.П. така и не видях някой да обвинява анимето заради превода. Само се възхищаваме на гг как правят превод, съответстващ на една такава серия.
П.П.П. забележи как даже ники не спори с нас... той си го гледа заради ТсундеРие.
П^4. Не може какъвто и да е край да оправдае шитнята от епизодите досега.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 05, 2011 11:46 pm |
erejnion |
|
|
ти ще ми кажеш да не тегля, 90% от забавлението в това аниме идва от субтитрите на [gg] едит: извинявам се на dikidera, явно съм забравил едно очевидно "ми" в горното изречение... говоря за моето лично забавление, не споменавам нищо за забавлението на който и да е друг.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|