Дата и час: Пет Фев 14, 2025 5:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Hidan no Aria [Пролет 2011]
МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 2:14 am 
Аватар

Е за т'ва живеееееееееееем ... Края на 4-ти епизод ... Нема такоааааааааааааа... Luv J.C.Staff... Luv Shana.... ehhh I mean Aria :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 06, 2011 12:51 pm 
Аватар

:cold: Няма такава простотия никъде просто! :o Люпен и Холмс четвърти :doh: Да не споменаваме как се стреля в самолет. =))

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 2:20 am 
Аватар

Днес реших, че IQто ми е станало твърде високо напоследък, и трябва да си го намаля.

Същата простотия като мангата; но този път с бонус CG и с ендинг, който той самия ми намалява IQто с 4-5 пункта.

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 2:24 am 
Аватар

Ахахахах and I watched teh 4th episode 3 times already :D I just luv TSUNDERE!!!

AGAPI MOU ARIA-CHAN ♫♪♫♪♫♪If you wanted to it can be true. I am crazy for ya ... AGAPI MOU~♫♪♫♪♫♪

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2011 4:18 am 
Аватар

За два епизода време смъкнах оценката на това нещо на 6/10 :x
Егати самолета, впрочем. То вътре пространството е тип тенис корт :doh:

gg пък просто се ебават допълнително. Хем не си правят труда да преведат както трябва, хем дават крайно малоумни обяснения

Изображение

tl;dr

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2011 3:33 pm 
Аватар

>смъкнах оценката на това нещо на 6/10
това ми се струва много странно твърдение... как се смъква оценка на това шоу на 6/10? аз ако си я кача три пъти ще стигне толкова...

П.П. днес пак съм в настроение за смъкване на IQто ми, и след като вчера изгледах всички епизоди на екзорсистът и дедмен на компютъра ми, реших, че е ред на Ариа. Пожелайте ми късмет.

edit: абе това шоу щеше почти да се търпи ако имаше поне едно от следните неща:
1) капчица реализъм;
2) търпими герои;
3) подсказка, че все пак се ебава с всичко, което показва.

едит2: не че Реки с една сцена не изкефи повече отколкото Ариа за 3 епизода, но... първо малко се прекалява с рециклажа при нея... и второ... Ариа как не е мъртва? куршумът, изстрелян право срещу нея, е засегнал челото и, направил малка рана, и после тя го е дефлектнала? ТЯ ДА НЕ Е АКСЕЛЕРАТОРА ДА ГИ... поне да спазваха балистиката, нали се води екшън аниме, ако и куршумите карат по странни траектории, завивайки под 90 градуса като стигат челата на лолитата, какво остава?

edit3: щеше да е готино, ако не Е.У. бяха зад всичко това, а само Рику, ама какво да се прави. бтв: Милки >>>>>>>>>>>>> Ария. А даже не съм гледал Тантей Опера. No, really, this counts as desecrating the name of Holmes, while Milky is using it just for the added laughs (which is ok).

едит4: лалал, по-готино е като не го гледаш, а само слушаш. Но, дада не беше прав. 4ти и 5ти епизод не ме отказаха, бяха достатъчно тъпи че да не мога да им се сърдя, първите три бяха сериозно отвъд тази граница.

едит5: АХАХХАХАХАХ ПИЛОТИРАШ САМОЛЕТ И ДАЖЕ НЕ РАЗБИРАШ ЧЕ ДВА ОТ ДВИГАТЕЛИТЕ СА СИ ЗАМИНАЛИ

едит6: best scene in ep5 - Reki waiting in the rain.

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2011 8:23 pm 
Аватар

освен другото... боже какво е това неко озвучение ...направо ми къса душата /в лошия смисъл :shock: /...

п.п. говоря за някои ааа напълно случайни сцени с едно nyaa~ в тях :bash:

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 12:19 am 
Аватар

Така, вече гледах и 8-ми. Нямам думи, мислех, че не може да става по-тъпо. Доказаха ми, че греша. :shock: Жана Дарк 30-та... :doh: Леле! Ако не му оставаше малко до края, със сигурност щях да го зарежа. :death:

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 2:36 am 
Аватар

Не знам изобщо защо това аниме получава такива критики. Изумен съм направо :shock: :shock: :shock: . Аз със голям кеф си изгледах всичките до сега епизоди и всеки път с нетърпение очаквам следващия епизод.Единственото нещо , което не ми харесва в това аниме е ,че ще има superpowers (histeria mode е един голям + ) .
Hidan no Aria ми допадна наистина много и дори ми стана любимо за много кратко време. Сцената в самолета ме изкефи много.Бойната сцена си беше доста на ниво и изглеждаше супер. Вие гледате анимета като наруто , блийч и дбз и не се оплаквате от техните superpowers , обаче тук да се вкарат малко superpowers и bullet proof uniforms и искате реализъм. Ако искате реалистични анимета - има много.Трябва да се извади най-големия + от цялата работа. Относно превода ~Защо по дяволите обвинявате анимето заради превода? Фенгрупите ,които превеждат явно не си вършат работата (съгласен съм с това) , но хайде да не тролваме анимето заради това. Пак ще кажа , че анимето ми прави кеф и ще си продължа да го гледам . Много бързо съдите анимето още преди да е излязло изцяло. :?

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 5:22 am 
Аватар

Защото анимето не показва и най-малката подсказка, че се смята само себе си за пародия.

Не, виж, на нас ни е достатъчно една серия да е вътрешно непротиворечива. Докато изпълнява това условие, ще и се кефим. Гледал съм и серии с доста по-тъпи сцени от Хидан но Ариа, и съм се кефил, защото те явно пародираха с тях. А, говорейки за реализъм, имам предвид логичност на действията и тн въз основа на дадения свят: не че Наруто е толкова реалистично, но е по-реалистично в този смисъл на думата от Хидан но Ариа. А като няма да има и капчица реализъм, поне да не бе направено по такъв начин, че да претендира за реализъм, и да си личи отдалече, че е пародия. Но не, това нещо претендира че е екшън (ти даже казваш "Бойната сцена си беше доста на ниво и изглеждаше супер"), но куршумите завиват под 90 градуса като стигнат челото на главната героиня. Мдааааааааам. Пълна пародия на бойна сцена си беше това; и де да бяха я и представили като такава.

П.П. така и не видях някой да обвинява анимето заради превода. Само се възхищаваме на гг как правят превод, съответстващ на една такава серия.

П.П.П. забележи как даже ники не спори с нас... той си го гледа заради ТсундеРие.

П^4. Не може какъвто и да е край да оправдае шитнята от епизодите досега.

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 8:35 am 
Аватар

Erej, как да се оплача от превода на gg, като гледам на UTW и е значително по-добър, да не казвам класи над gg. :lol: От превода оплаквания нямам, само че чудя кого ще вкарат на следващите епизоди. Току виж пак докарали и Артуриета 48-ма. :doh: Наистина, ако беше пародия, когото и да докараха щях да се радвам, ама така... :huff: Но от чист мазохизъм ще го изгледам до край. :P

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 9:02 pm 
Аватар

Ariaaaaaaaaaaaaaaaa <3 <3 <3 <3 <3 Dinnit can why I luv dis Anime so muuuuuuuuuuuuch ... jst 4 more episodes & then I gotta wait ages for d second season *sigh*

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 11:31 pm 
Аватар

Не теглете субтитрите на gg, не са грешни, но са ги превеждали в буквален смисъл и е нетърпимо.

ЕДИТ:
Само тук-там намерих някои грешки специфично за Hidan no Aria.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 05, 2011 11:46 pm 
Аватар

ти ще ми кажеш да не тегля, 90% от забавлението в това аниме идва от субтитрите на [gg] :arrow:

едит: извинявам се на dikidera, явно съм забравил едно очевидно "ми" в горното изречение... говоря за моето лично забавление, не споменавам нищо за забавлението на който и да е друг.

МнениеПубликувано на: Пет Юни 17, 2011 3:56 pm 
Аватар

D HELLLL!!!??? RLY D HELL!!!??? Въх 10-ти епизод не може се гледа ве .... каква е тая цензура :evil: :evil: :evil: :evil: Развалиха ми цялия фън >.> *sigh* [[[BDs on pre-order]]]

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 68 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]