|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 21, 2011 4:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Усещам, че април месец ще е месеца на аниметата. Много се радвам, че ще пускат и това аниме. Още откакто го обявиха, че ще го анимират следя кога ще излиза.
Дано не ме разочарова историята. Инак може да погледна мангата, но така няма да ми е интересно...
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 11:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Добре, бе! Супер доволно почна. Приятен арт, готин саунд, страхотна история като за шоуненче. Доста яко се очертава. Този сезон много добри заглавия се навъдиха Даже първият епизод на Ao no Exorcist ми хареса повече от този на Deadman Wonderland.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 11:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Е, да, разбира се, че беше як епизода, щом си беше изцяло по мангата. Ако така правят и за в бъдеще, успеха на анимето е гарантиран. ОСТ, арт, атмосфера - всичко е на 6, като за шонен аниме. И аз съм доволен от епизода. Опасенията ми изчезнаха да не го фейлнат. Ама пепел ми на устата, защото не се знае какво ще стане по нататък.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 17, 2011 11:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Това анименце няма как да не му хареса на човек! Доволно отвсякъде, само чакам и женските персонажи да се появят! Още едно в графа - едно от най-добрите за сезона
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 18, 2011 12:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Става за разпускане,стига да почват вече тупалките.Ако смята тоя да ми се дондурка в тая църква,дроп и не го пипам повече.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ao no Exorcist (пролет 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 18, 2011 2:41 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Искам ост-а да пуснат по-бързо.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|